Menü

Foglaljon csoportos utazást több, mint 9 személy számára
Nem kell mást tennie, mint küldjön nekünk egy üzenetet

Egy pár indok, hogy miért bízza ránk a csoportos utazással kapcsolatos foglalási teendőket...

Spóroljon az idejével! Mi megkeressük Önnek a legjobb ajánlatokat és segítünk kiválasztani azt, amelyik a legjobban passzol elképzeléseihez.

Fizessen kevesebbet - mi minden esetben az elérhető legalacsonyabb árakat kínáljuk Önnek.

Ajánlatunk járatok és szolgáltatók százainak kínálatát tartalmazza szerte a világon.

Használja ki több, mint 10 éves tapasztalatunkat.

Ajánlatunk több, mint 900 000 hotelt tartalmaz csoportja számára kiválasztási lehetőségként.

Ügynökeink a csoportos utazás minden pontján elérhetőek lesznek az Önök számára.

Lépjen kapcsolatba velünk

Amennyiben 10 vagy annál több személy számára szeretne jegyet vásárolni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlap használatával vagy hívja ügyfélszolgálatunkat. Munkatársunk segít Önnek megtalálni a legjobb ajánlatot csoportos utazásához.

Töltse ki a kapcsolattartási űrlapot kötelező mezők

Kapcsolattartási információ
Utazási információ

...és pár ötlet a csoportos utazáshoz

Motivációs utazások
Motivációs utazások

Úgy érzi csökken a csapaton belüli motiváció? Szakítsa meg a munkahelyi monotóniát és engedje, hogy megszervezzünk Önnek egy utazást, amely a magasba emeli a csapat hatékonyságát.

Céges kikapcsolódás
Céges kikapcsolódás

Úgy érzi, egy kis csapatépítésre lenne szükség? Szeretné növelni a lelkesedést és közösen megélni felejthetetlen pillanatokat? Ez többé nem az ön gondja - mi megszervezzük Önnek az utazást és gondoskodunk a szállásról is.

Utazás a hajóhoz
Utazás a hajóhoz

Exkluzív karibi utazást tervez egy nagyobb csoport számára? Mi segítünk megszervezni Önnek a gyors és költséghatékony eljutást az utazás kiindulópontjára.

Síutak
Síutak

Semmi sem képes felülmúlni a hófehér lankákon való lesiklás élményét egy baráti társasággal. Készítse elő síléceit míg mi gondoskodunk arról, hogy Ön és csoportja eljussanak a célállomásra.

Edzések
Edzések

Tapasztalataink és széleskörű kapcsolataink a hazai és külföldi szolgáltatókkal garantálják, hogy csoportos ajánlataink megfelelnek még a legigényesebb elvárásoknak is.

Különjáratok
Különjáratok

Együttműködésünk szolgáltatók százaival a világ minden tájáról lehetővé teszi számunkra, hogy a legátfogóbb és leginkább versenyképes járatokat és szállodai árakat kínáljuk a csoportos foglalásokhoz.