Menü

Laudamotion

Laudamotion speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

✔️ Hol repül a Laudamotion?

A Laudamotion menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb Laudamotion jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott Laudamotion járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a Laudamotion járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott Laudamotion járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Get to know more about Laudamotion

Laudamotion

A Laudamotion Airlines egy fapados osztrák légitársaság, amely viszonylag hosszú múltra tekinthet vissza. A légitársaságot 2003-ban alapították Niki néven, a társalapítók egyike a korábbi Formula–1-es világbajnok Niki Lauda. A társaság egy évvel később együttműködésbe kezdett az Air Berlinnel, majd 2011-ben egyesült a két légitársaság. Aztán sajnos 2017-ben a Niki felfüggesztette üzleti tevékenységét. 2018 januárjában Niki Lauda visszavásárolta a fizetésképtelen légitársaságot az Air Berlintől, és néhány hónappal később újrakezdte működését a jelenlegi nevén, Laudamotionként. Fontos megemlíteni, hogy jelenleg a légitársaság részvényeinek 100%-át a Ryanair birtokolja. A cég dinamikus növekedést célzott meg a következő években, azoknak kínálja szolgáltatásait, akik elsősorban Dél-Európában utaznak, és a Laudamotion versenyképes árai jelentik a légitársaság számos előnyeinek egyikét.

A Laudamotion IATA-kódja OE. A társaság központja Bécsben található. A Laudamotionnél ingyenes az online utasfelvétel, és a legtöbb utas számára elérhető. A repülőtéri utasfelvétel szintén lehetséges.

Mely országokba repülnek a Laudamotion járatai?

Az útvonalak hálózata Európa déli részét fedi le. Működése elején a légitársaság a legtöbb járatát Berlinből indította. Ma már az utasok 18 ország és több mint 40 célállomás közül választhatnak olcsó Laudamotion járatokat. És ez a szám folyamatosan növekszik. A Laudamotion Ausztriából, Németországból és Svájcból érkezik olyan országokba, mint Spanyolország, Portugália, Görögország, Ciprus és Olaszország. A légitársaság ajánlata magában foglalja például a Nagy-Britanniába irányuló járatokat is.

Mikor vannak a Laudamotion akciók?

A Laudamotion promóciói egyre népszerűbbek az utazók körében - néhány hónappal a meghirdetés után a légitársaság, rendkívül vonzó áron 1 eurós jegyeket bocsát az utasok rendelkezésre. Az akció arra összpontosít, hogy a jegyeket csupán néhány eurós áron adják el.

Figyelembe véve a cég politikáját és gyakorlatát, a további akciók meghirdetése csupán idő kérdése. Minden alkalommal a Laudamotion promóció egy sajtóközleményben jelenik meg, ezért érdemes követni az összes szolgáltató közösségi oldalát és feliratkozni a hírlevelükre. Ennek köszönhetően lehetőség van arra, hogy olcsó repülőjegyet kapjanak az utasok, Milánó, Ibiza, Barcelona, Bécs stb. útirányba. Nyaralás vonzó áron? Miért ne! A Laudamotion promóciók általában a következő néhány hónap során történő repülésekre vonatkoznak, így előre megtervezheti az utazását.

A poggyászok mérete és súlya

A társaság poggyászelőírásai a szabályzatban vannak meghatározva, amelyet minden utasnak be kell tartania. A diszkont légitársaság nemcsak vonzó árú repülőjegyeket kínál, hanem kedvezőbb poggyászszállítási feltételeket is. A Laudamotionnél a kézi poggyász 40x25x20 cm-es lehet, és benne van a repülőjegy árában. A táskát be kell tenni az ülés alá vagy a tárolórekeszbe. Éles végű tárgy nem lehet benne, folyadékot pedig csak 100 ml-es tartályokban lehet szállítani átlátszó műanyagtasakban. Külön rendelkezések szabályozzák a bébiételek és gyógyszerek utastérben való szállítását. A csecsemővel utazók további hordozható poggyászt is szállíthatnak a fedélzeten. Gyógyászati segédeszközök vagy például kerekesszék használata esetén kötelező erről tájékoztatni a légitársaságot, hogy ilyen típusú csomagot szállíthasson, valamint be kell tartani az ezzel kapcsolatos előírást. Sportfelszerelés a tárolónyílásban szállítható pluszköltség ellenében.

Az ezen felüli csomagokért fizetni kell, és a raktérben lesznek szállítva. A feladott poggyászért fizetni kell a Laudamotionnél. Egy feladott poggyász maximális mérete a Laudamotionnél 119x119x81 cm lehet, a súlya pedig nem lehet több 20 kg-nál. Adott esetben vásárolhat kis feladott poggyászt alacsonyabb áron 55x40x20 cm-es maximális mérettel és legfeljebb 10 kg-os súllyal. A fuvarozó korlátozza az érzékeny és értékes tárgyak feladott poggyászban történő szállításának jogát, mivel nem felelős az esetleges károkért.

Milyen repülőgépek vannak Laudamotion flottájában?

A Laudamotion egy gyorsan növekvő légitársaság, amely a flotta növelésére koncentrál. A cél a járatok számának duplázása, új Airbus repülőgépek vásárlása, valamint a Ryanair Boeing 737 használata lízing alapon. Jelenleg a Laudamotion flotta több Airbus A320-200 és A321-200 repülőgépből áll. Az első gép 180 fő befogadására képes, a másik pedig 212 férőhelyes. A repülés során az utasok kényelmes ülőhelyeken pihenhetnek és igénybe vehetnek különféle szolgáltatásokat ami étkezést, vásárlást és egyéb szórakozási lehetőséget foglal magában. A Laudamotion gépeken fehér és piros színek a jellemzőek. Először úgy döntöttek, hogy a flotta minden járata ezt a színt kapja, de végül a dizájn csak a logó felújítására vonatkozik.