Menü

Keressen repülőjáratok Dubaiba

Mutassa meg a szűrőket

Dubai

 • Általános információ

  Időzóna: UTC +4

 • Globális kiállítás

  Az Expo 2020 Dubai során – a történelemben először – minden résztvevő ország a saját pavilonjában mutatkozhat be. Ez a világ eddigi legglobálisabb kiállítása!

 • Nem csak a technológia

  A dubai világkiállítás szórakoztató is. A pavilonok meglátogatása után élő előadások gazdag programját tekintheti meg. Lesznek világszínvonalat képviselő sztárok, koncertek és előadások.

 • A biztonság a legfontosabb

  Az Expo 2020 Dubai szervezői intézkedéseket foganatosítanak a COVID-19 elleni védekezés jegyében. Számoljon többek között hőkamerákkal a repülőtéren, maszkviselési kötelezettséggel, az épületekben tartózkodó személyek létszámkorlátjának és a társadalmi távolságtartás szabályainak betartásával.

Nézd meg a jövőt – Expo 2020 Dubai

A 182 napig tartó Expo 2022 Dubai világkiállításon minden érzékszervét kényeztetheti. A pavilonok lélegzetelállító építészeti kialakítása, a legújabb technológiák és innovatív ötletek bemutatása, koncertek, művészeti kiállítások és világkonyha-kóstolók sokasága közel sem minden, ami 2022. március 31-ig várja a Dubaiba látogatókat. Ne maradjon le az év legfontosabb show-járól!

Az Expo 2020 szervezői mindent megtettek annak érdekében, hogy ez az esemény az innováció, az együttműködés és az inspiráció egyedülálló és pazar ünnepe legyen. A világ minden tájáról érkező látogatók első visszajelzései alapján nyugodtan kijelenthetjük: a célt elérték! A világ egyik leggazdagabb országának számító Egyesült Arab Emírségekben zajló világkiállítás igazán szemet gyönyörködtető és emlékezetes esemény.

18 millió ember 182 nap alatt!

2021. október 31. és 2022. március 31. között több mint 200 kiállító – 190 országból – mutatja be pavilonjait Dubaiban. Ez a legnagyobb esemény a közel-keleti régióban. A szervezők előrejelzése szerint akár 18 millióan is ellátogathatnak majd hozzájuk! A rendezvény szlogenje: „Összekapcsolni az elméket, megteremteni a jövőt”. Az Expo 2020 Dubai a világ legnagyobb kiállítása, amely hozzáférést biztosít a legújabb technológiákhoz, de művészeti kiállításokat, élő koncerteket, előadásokat és több mint 100 gasztronómiai ponton kóstolókat is kínál.

Innovációk 5 kontinensről!

Az Expo 2020 Dubai egy olyan hely, ahonnan a legteljesebb mértékben meríthet ihletet a különböző területekről. Itt olyan ötletekkel és újításokkal találkozhat, amelyek növelik majd az emberek életminőségét és javítják bolygónk egészségét. Nézze meg saját szemével, hogyan néz ki a jövő ma. Tekintse meg a világ leginspirálóbb, legeredetibb és leglátványosabb építészetének példáit is az országok pavilonjaiban. Ezek a látnivalók az emlékezetébe égnek! A kiállítás egy- vagy többnapos csomagokkal, valamint családi és tematikus jegyekkel is látogatható.

 

Milyen látnivalók vannak Dubaiban?

Dubai az a hely, amely merész célok megvalósulásáról ismert. A világrekordok errefelé nem számítanak ritkaságnak. Itt található a világ legmagasabb épülete, a Burdzs Kalifa (829,5 méter!), a legnagyobb bevásárlóközpont – Dubai Mall, a legnagyobb szökőkút, a legnagyobb luxust kínáló hotel – Burdzs al-Arab (7 csillagos!), a legnagyobb mesterséges sziget, a leggyorsabb lift és még sok hasonló!

Az infrastruktúra lélegzetelállító, folyamatosan növekszik, egyre modernebb, egyre lenyűgözőbb. Néhány éve kezdtek építeni egy felhőkarcolót, amely megdönti majd a Burdzs Kalifa által tartott világrekordot! Egy másik csodálatos és már megvalósult projekt a pálmafát formázó mesterséges szigetek csoportja, tele híres emberek otthonaival. A várost körülvevő sivatagban golfpályákat, sőt még egy mesterséges sípályát is kialakítottak!

Egy ilyen egyedülálló helyen nem lehet kihagyni a vidámparkokat, amelyek nagy számban várják a családokat és a meghatározó élményre vágyó kalandorokat is, mindenki megtalálja a kedvére valót. A látnivalók egy másik csoportját alkotják a remekül felszerelt, változatos kikapcsolódást nyújtó strandok (Figyelem: félmeztelenül nem szabad napozni!). A sivatag önmagában is egy látványosság, ahol szafarin vehet részt és ellátogathat egy beduin táborba. A városi környezet kedvelőinek is van itt érdekesség, egyórányi autóútra található ugyanis az Egyesült Arab Emírségek fővárosa, Abu-Dzabi.

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Dubaiba induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Dubaiba induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Dubaiba induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Dubaiba?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Dubaiba induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek Dubaiban

Dubaiba közlekedő népszerű légitársaságok

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Dubaiban

Találjon hotelt Dubaiban