Menü

Keressen repülőjáratok Eindhovenbe

Mutassa meg a szűrőket

Eindhoven

Repülőjegy - Eindhoven

Ha a Benelux államok valamelyikébe szeretne ellátogatni, de nem akar sok pénzt költeni az utazásra, önnek találták ki a Magyarországról induló eindhoveni repülőjáratokat. Több magyar repülőtérről is indulnak repülők Eindhovenbe, ahonnan Hollandia többi részére, illetve a közeli Belgiumba, Németországba vagy akár Luxemburgba is továbbutazhat. Konkrétan Budapestről és Debrecenből közlekednek közvetlen repülőjáratok Eindhovenbe, mégpedig fapados gépek, amelyekkel tényleg nagyon baráti áron juthat el a holland városba.

Melyik légitársaság repül Eindhovenbe?

A budapesti Liszt Ferenc repülőtérről és a debreceni repülőtérről is a budapesti székhelyű Wizz Air indít közvetlen repülőjáratokat Eindhovenbe, így a fedélzeten magyar nyelven is megértetheti magát az utaskísérőkkel. A Wizz Air Budapestről általában napi két járatra kínál eindhoveni repülőjegyet, míg Debrecenből hetente háromszor repülnek a társaság gépei Eindhovenbe. A menetidő csak tíz perccel hosszabb, ha a debreceni indulást választja.

Ha nem szereti a fapados légitársaságokat és jobb kiszolgálásra vágyik, Budapestről a KLM járataival is eljuthat Eindhovenbe, ám csak (amszterdami) átszállással, több mint öt óra alatt, így ez a megoldás mégsem olyan kényelmes.

Hol található az eindhoveni repülőtér?

Az 1932-ben átadott eindhoveni repülőtér (EIN) mindössze hét kilométerre nyugatra fekszik Eindhoven belvárosától, katonai és polgári igényeket is kiszolgál. Jóval kevesebben használják, mint az Amszterdamot kiszolgáló Schipholt, ám így is a második legforgalmasabb légikikötőnek számít Hollandiában. Többnyire fapados (diszkont) légitársaságok gépei landolnak itt, ám az alapvető reptéri szolgáltatások mindegyike megtalálható a létesítményben, illetve a közvetlen közelében. A boltok, üzletek és egyéb kiszolgálóegységek a hét minden napján 4.30-tól éjfélig tartanak nyitva. A repülőtér első emeletén egy 120 szobás szálló, a Tulip Inn Hotel várja a vendégeit, és a tervek szerint 2019-ben átadnak egy négycsillagos hotelt (Holiday Inn) is. A repülőtérről a legmodernebb elektromos buszokkal lehet bejutni Eindhoven központjába, a 400-as és a 401-es busz is Eindhoven vasúti pályaudvaráig szállítja az utasokat, de közben is több megállónál le lehet szállni. A menetidő bő húsz perc, és hajnaltól éjszakáig nagyjából 15 percenként mindig indul egy buszjárat. Az eindhoveni repülőtér az A2-es autópálya mellett fekszik, amelyen olyan nagyobb holland városok is egyszerűen elérhetők, mint Amszterdam, Utrecht vagy Maastricht – akár a repülőtéren bérelt autóval.

Mennyibe kerül egy eindhoveni repülőjegy?

A legolcsóbb eindhoveni repülőjegy ára budapesti indulással a 7 ezer forintot sem éri el, és ha nem az utolsó pillanatra halasztjuk a jegyvásárlást, akkor még nyárra is bőven lehet kapni 9-10 ezer forintos jegyeket. Ha a Liszt Ferenc repülőtérről utazunk, szerencsésebb helyzetben vagyunk abból a szempontból, hogy a sok járat miatt jóval könnyebb olcsó eindhoveni repülőjegyet találni. 40-50 ezer forintot csak akkor kell fizetnünk, ha mindenképp egy bizonyos napon kell utaznunk, és már nincs olcsóbb jegy. Ha rugalmasak vagyunk az utazás dátumát illetően, akkor még a nyári hónapokban is lehet találni kedvező árú repülőjegyet Eindhovenbe.

Alapvetően Debrecenből is jó áron lehet Eindhovenbe repülni (akár 7 ezer forintért), körülbelül hasonlóan széles skálán mozognak a jegyárak, mint a budapesti indulás esetében. A cívisvárosból azonban csak heti három eindhoveni járat indul, ami azt eredményezi, hogy vannak olyan hetek – leginkább nyáron –, amikor hónapokkal előre is csak 30 ezer forint felett lehet repülőjegyet foglalni Eindhovenbe.

Mikor repülhetünk a legolcsóbban Eindhovenbe?

Magyarországról egész évben nagyon alacsony áron kínálják az eindhoveni repülőjegyeket, ám természetesen vannak olyan időszakok, amikor az átlagosnál olcsóbban vagy éppen drágábbak a jegyek. Hollandiában a telek hidegek, esősek, ebből a szempontból egy esetleges városlátogatást nem érdemes ekkorra időzíteni. Turisztikai szempontból tehát nem ez a legnépszerűbb periódusa az évnek, de éppen ezért ekkor lehet a legolcsóbban eindhoveni repjegyhez jutni. Ez alól persze kivételt képez karácsony és szilveszter környéke, hiszen az ünnepi időszakban mindig többen repülnek, a hazatérő, majd visszautazó vendégmunkások dobják meg leginkább az utasok számát. A főszezonnak a nyári hónapok számítanak, azon belül is az augusztus. Ha tehát nem feltétlenül ekkor akar Eindhovenbe vagy Hollandia környező részére látogatni, akkor érdemes inkább más hónapban megnézni az eindhoveni repülőjegy-kínálatot, olcsóbban megúszhatja.

Kevesebbet fizetne az eindhoveni repülőútért?

Mint azt fentebb többször említettük, az eindhoveni repülőjegyárak még az eleve olcsó fapados légitársaságok kínálatában is a kedvezőbbek közé tartoznak, léteznek azonban praktikák, amelyekkel még jobb áron lehet utazni. Ezek közül a legfontosabb a tervezés és előregondolkodás. Ha biztos benne, hogy mikor fog utazni, akkor foglalja le a repülőjegyét azonnal, akár fél évvel korábban is. Az árak ugyanis alacsonyabbak aligha lesznek, felfelé azonban bármikor megugorhatnak. Ha például egy nagyobb csoport 10-20 vagy akár még több repülőjegyet egyszerre lefoglal Eindhovenbe, akkor arra a járatra hirtelen a többszörösére emelkedik a jegyár, ami igen kellemetlenül érintheti a tétovázókat.

Ha nem ragaszkodik egy adott dátumhoz, érdemes megnéznie az előtte, illetve utána következő napok eindhoveni repülőjegy-ajánlatát, könnyen bukkanhat olcsóbb vételre.

Így keressen repülőjegyet jó áron Eindhovenbe

Mivel Magyarországról Eindhovenbe csak a Wizz Air indít közvetlen járatokat, azok is könnyen találhatnak jutányos árú jegyeket, akik nincsenek annyira otthon az internetes keresés világában. Elég felmenniük a légitársaság honlapjára. A repülés világában azonban bármikor előfordulhat, hogy egy útvonalon új szolgáltató jelenik meg, ezért érdemes az átfogó repülőjegy-keresőket használni. Az eSky keresője 860 társaság kínálatát pásztázza, így ha egy új légitársaság kínál akciós eindhoveni repülőjegyet, arról sem fog lemaradni. Csak adja meg, melyik reptérről, mikor szeretne repülni, és a keresőmotor kidobja a legkedvezőbb eindhoveni ajánlatot. Sőt, azt is megadhatja, hogy a nap mely szakában repülne legszívesebben (pl. reggel, kora délután vagy este). Ha rugalmas az utazás időpontját illetően, egy kattintással az előző három, illetve következő három nap árait is megtekintheti. Ehhez ráadásul számítógépre sincs szüksége, mivel az eSky keresője mobiltelefonon is használható. Csak töltse le az alkalmazást, amellyel nemcsak a legolcsóbb repülőjegyeket találja meg, hanem szállását és autóbérlését is elintézheti.

Ha sok időt tölt közösségi oldalakon, akkor érdemes belépnie turisztikai témájú csoportokba, amelyek folyamatosan jobbnál-jobb ajánlatokra hívják fel a tagjaik figyelmét, ennek köszönhetően akciós eindhoveni repülőjegyre is szert tehet.

Repülőterek Eindhovenben

Eindhovenbe közlekedő népszerű légitársaságok

Olcsó járatok Eindhoven városába.

Ki ne hallott volna már a holland csatornákról, melyek keresztül-kasul futják be a városokat, vagy épp a tündöklő pipacsmezőkről; és akkor a facipőt, sajtokat és szélmalmokat még nem is említettük. Egy szó, mint száz, Hollandia varázslatos látnivalók sokaságát kínálja a látogatók számára, a legnagyszerűbb hír azonban, hogy mindezeket már Ön is könnyedén átélheti. Európa számos pontjáról indulnak az közvetlen járatok Eindhovenbe, amely különleges látnivalóival és a hamisítatlan holland életérzéssel csábítja az utazókat. Kevesen tudják például, hogy  Eindhoven városában alapították a Philips gyárat, amely mára a világ egyik legjelentősebb cégévé vált. Látogassa meg Ön is Hollandiát és ismerje meg annak természeti és kulturális sokszínűségét.

Önnek csak készülődnie kell, mi pedig máris mutatjuk, hogy melyek az olcsó járatok Eindhovenbe

Információs tábla: Eindhoven

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Eindhovenben

Találjon hotelt Eindhovenben