Menü

Keressen repülőjáratok Havannába

Mutassa meg a szűrőket

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Havannába induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Havannába induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Havannába induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Havannába?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Havannába induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek Havannában

Havannába közlekedő népszerű légitársaságok

Ha hamisítatlan karibi élményre vágyik, utazzon Kubára az olcsó havannai repülőjáratok valamelyikével! Budapestről közvetlen repülőjárat Havannába nem közlekedik, de átszállással több útvonalon is eljuthat Kuba fővárosába. Ha havannai repülőjegyet keres, választhat például párizsi, madridi vagy frankfurti átszállást is. Az út több mint 12 óra, de nem fapados géppel fog utazni, így a kényelemre nem lehet panasza. A havannai repülőjáratok a José Martí repülőtéren landolnak, 15 km-re délnyugatra Havanna városától. A reptérről busszal vagy taxival is bejuthat Havanna belvárosába, a taxi nem olyan drága utazási mód, mint más országokban.

Információs tábla: Havanna

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Havannában

Találjon hotelt Havannában