Menü

Keressen repülőjáratok Helsinkibe

Mutassa meg a szűrőket

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Helsinkibe induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Helsinkibe induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Helsinkibe induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Helsinkibe?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Helsinkibe induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek Helsinkiben

Helsinkibe közlekedő népszerű légitársaságok

Nemcsak a skandináv, hanem egyéb hagyományos és diszkont (fapados) légitársaságok is kínálnak olcsó repülőjegyeket Helsinkibe. A helsinki repülőjáratok a finn fővárostól 17 km-re északra található repülőtérre érkeznek meg, amely Vantaa városához tartozik. A repteret az 1952-es helsinki olimpiára építették, azóta persze többszöri modernizáláson esett át. Számos felmérés szerint a helsinki repülőtér az egyik legjobb színvonalat képviseli Európában. Busszal és vonattal is eljuthat innen Helsinki főpályaudvarára. A kedvező árú helsinki járatokat távol-keleti és közel-keleti utasok is egyre többen veszik igénybe, de az Egyesült Államok nagyvárosaiból is repülnek közvetlen járatok Helsinkibe.

Információs tábla: Helsinki

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Helsinkiben

Találjon hotelt Helsinkiben