Menü

Keressen repülőjáratok Liverpoolba

Mutassa meg a szűrőket

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Liverpoolba induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Liverpoolba induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Liverpoolba induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Liverpoolba?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Liverpoolba induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek Liverpoolban

Liverpoolba közlekedő népszerű légitársaságok

Az Északnyugat-Anglia egyik gazdasági központjának számító Liverpoolba olcsó repülőjegyet kínál számos hagyományos és diszkont légitársaság. A liverpooli repülőteret a város híres szülöttjéről, John Lennonról nevezték el 2001-ben, és 12 km-re található a város központjától. Miután leszállt a liverpooli repülőjárata, busszal és autóval közvetlenül a városba juthat, míg a közeli vasútállomásokat buszjáratokkal érheti el. Ha a Mersey partján fekvő Liverpoolban jár, mindenképp érdemes ellátogatnia a Beatles múzeumba, de a város két híres futballcsapata, a Liverpool FC és az Everton mérkőzései is remek szórakozást ígérnek. Repüljön jutányos áron Liverpoolba, megéri!

Információs tábla: Liverpool

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Liverpoolban

Találjon hotelt Liverpoolban