Menü

Keressen repülőjáratok Port Louisba

Mutassa meg a szűrőket

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Port Louisba induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Port Louisba induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Port Louisba induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Port Louisba?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Port Louisba induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek Port Louisban

Port Louisba közlekedő népszerű légitársaságok

Az Indiai-óceánban található Mauritius a világ egyik legszebb szigetállama. Kellemes szubtrópusi éghajlata miatt kedvelt üdülőhely, és az olcsó mauritiusi repülőjegyeknek hála ma már nem csak a gazdagok kiváltsága az itteni pihenés. A nemzetközi mauritiusi járatok a Sir Seewoosagur Ramgoolam repülőtérre érkeznek, amely Mauritius szigetének délkeleti csücskén található, 48 km-re a fővárostól, Port Louistól. Mauritius fő reptérére Európából, Afrikából és Ázsiából is érkeznek közvetlen járatok. 2013 óta egy új, második terminál is várja az utasokat. Európából 10-12 óra a repülőút hossza, és az időeltolódás sem okozhat nagy problémát, mivel Mauritius mindössze 3-4 órával „jár előrébb”, mint az európai országok.

Információs tábla: Port Louis

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Port Louisban

Találjon hotelt Port Louisban