Menü

Keressen repülőjáratok Münchenbe

Mutassa meg a szűrőket

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Münchenbe induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Münchenbe induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Münchenbe induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Münchenbe?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Münchenbe induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek Münchenben

Münchenbe közlekedő népszerű légitársaságok

Olcsó repülőjegy Münchenbe? A hét mindegyik napjára találhat budapesti indulással. A Lufthansa gondoskodik a kényelmes utazásáról, ha Magyarországról akar a legnagyobb bajor városba repülni. A müncheni repülőjáratok a Münchentől 28 km-re északkeletre fekvő repülőtérre érkeznek meg, Freisinghez közel. A Münchent kiszolgáló reptér a második legnagyobb Németországban az utasforgalmat tekintve. A Franz Josef Strauss repülőtérről közúton autóval és busszal lehet továbbutazni, vasúton pedig az S-Bahn vonalain. Az olcsó müncheni repülőjegyekkel a hét bármely napján Bajorország fővárosában találja magát, Budapestről 75 perc alatt, míg Debrecenből másfél óra a repülőút a finom sörök és kolbászok városába.

Információs tábla: München

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Münchenben

Találjon hotelt Münchenben