Menü

Keressen repülőjáratok Nizzába

Mutassa meg a szűrőket

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Nizzába induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Nizzába induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Nizzába induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Nizzába?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Nizzába induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek Nizzában

Nizzába közlekedő népszerű légitársaságok

Ha a Francia Riviérára vágyik, a legegyszerűbben a nizzai repülőjáratokkal juthat oda. Számos diszkont (fapados) és nemzeti légitársaság kínál olcsó repülőjegyet Nizzába, a Földközi-tenger partján fekvő csodás üdülővárosba. A nizzai járatok a Côte d'Azur repülőtérre érkeznek meg, amely közvetlenül a Földközi-tenger partján, 6 km-re a várostól helyezkedik el. A nizzai repülőút után tovább lehet utazni a környék felkapott helyeire, például Monacóba, Cannes-ba, a parfümgyártás fellegvárának számító Grasse-ba, vagy akár az olaszországi San Remóba. Az olcsó nizzai repülőjáratoknak köszönhetően már nem álom egy nyaralás a csodás francia tengerparton.

Információs tábla: Nizza

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Nizzában

Találjon hotelt Nizzában