Menü

Keressen repülőjáratok Szalonikibe

Mutassa meg a szűrőket

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Szalonikibe induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Szalonikibe induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Szalonikibe induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Szalonikibe?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Szalonikibe induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek Szalonikiben

Szalonikibe közlekedő népszerű légitársaságok

Ha kíváncsi a második legnagyobb görög városra, illetve bejárná Észak-Görögországot, önnek találták ki az olcsó repülőjáratokat Szalonikibe. Budapestről a Wizzair és a Ryanair is indít repülőjáratokat Szalonikibe. Az alacsony árú szaloniki repülőjegy tulajdonosaként bő másfél óra alatt a görög kikötővárosban találja magát. A Szalonikit kiszolgáló repülőtér 13 km-re a várostól, Thermi településen fekszik, Görögország harmadik legforgalmasabb légikiötője. Jelenleg a Macedonia nevet viseli, korábban Mikraként volt ismert. A repülőtérről a legegyszerűbben busszal, illetve taxival lehet Szalonikibe jutni.

Információs tábla: Szaloniki

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Szalonikiben

Találjon hotelt Szalonikiben