Menü

Keressen repülőjáratok Szófiába

Mutassa meg a szűrőket

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Szófiába induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Szófiába induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Szófiába induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Szófiába?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Szófiába induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek Szófiában

Szófiába közlekedő népszerű légitársaságok

Olcsó repülőjáratok Szófiába? Biztos talál többet is, mivel a bolgár fővárosba több fapados légitársaság is üzemeltet járatokat. A szófiai repülőtér mintegy 10 km-re található Szófia központjától, és olyan fuvarozók bázisaként is szolgál, mint a Wizzair vagy a Ryanair. Ha szófiai repülőjegyet venne, akkor érdemes ezek honlapját is megnézni. Budapestről kevesebb mint másfél óra a repülőút Szófiába. A repülőtérről a leggyorsabban metróval juthat be a városba, de több buszjárat is közlekedik Szófiába, és 2015 óta vonattal is továbbutazhat a szófiai repülőtérről. Ha még nem járt Bulgária fővárosában, érdemes lefoglalni néhányat az alacsony árú szófiai repülőjegyekből, és akár csak egy hétvégére átugrani egy városlátogatásra.

Információs tábla: Szófia

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Szófiában

Találjon hotelt Szófiában