Menü

Keressen repülőjáratok Tamperebe

Mutassa meg a szűrőket

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Tamperebe induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Tamperebe induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Tamperebe induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Tamperebe?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Tamperebe induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek Tampereben

Tamperebe közlekedő népszerű légitársaságok

Finnország harmadik legnépesebb városa légi úton a legkönnyebben megközelíthető, Tamperébe olcsó repülőjáratot kínál több légitársaság is. A tamperei járatok zöme Skandináviából és a Baltikumból érkezik, de a Ryanair közvetlen, kedvező árú tamperei járatot üzemeltet Budapestről, amely két és fél óra alatt teszi meg az útját. A leszállás a Tampere-Pirkkala repülőtéren történik, 13 km-re délnyugatra Tampere központjától. A reptérről óránként induló busszal 30 perc alatt juthatunk Tamperébe, a Ryanair pedig néhány euróért külön összeköttetést biztosít az általa használt terminál és a tamperei vasútállomás között.

Információs tábla: Tampere

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Tampereben

Találjon hotelt Tampereben