Menü

Keressen repülőjáratok Uberlandiába

Mutassa meg a szűrőket

Uberlandia

 • Általános információ

  Időzóna: UTC-3 (nyár), UTC-2 (tél)

 • A legjobb kávé hazája

  Triângulo Mineiro földjein terül el a Cerrado, egy szavanna borította ökológiai régió. Ez a kávétermesztés legfontosabb területe Brazíliában. Ha kávézóba látogatunk, feltétlenül próbáljuk ki a helyi termesztésű babokból készült kávét.

 • Hatalmas terek

  Hogy érzékeltessük, milyen hatalmas ország Brazília, elég annyit elmondani, hogy a Triangulo Mineiro régió (nem az állam!), melyben Uberlandia fekszik, egymaga nagyobb, mint egész Portugália! 

 • A legjobb marhahús

  Az Uberlândiába látogató húsrajongókat biztosan érdekelni fogja a tény, hogy a város és környéke szerte Brazíliában híres arról, hogy itt kapni a legjobb marhahúst. Megkóstolja?

Mit érdemes megnézni Uberlandiában?

Uberlândia a brazil Minas Gerais állam nyugati részén található a Triângulo Mineiro régióban, és híres magas életszínvonaláról és modern úthálózatáról. A város nagyon dinamikusan fejlődik, mely leginkább annak köszönhető, hogy az ország középső részén terül el a Brasíliát és Sao Paolót összekötő útvonalon, és a közelében egy repülőtér is található.

Uberlândia lakosainak száma több mint hatszázezer, amely az állam második legnagyobb városává teszi. Mindent megtalálunk itt, ami egy modern várostól elvárható. Hotelek széles választéka, bárok és éttermek várnak nagyszerű konyhával. A hírek szerint ezen a környéken képtelenség ízetlen ételbe botlani. Emellett számos kulturális eseményt is rendeznek a városban.

Ha szeretnénk megpihenni a városi nyüzsgés után, érdemes felkeresni a Sabiá parkot a város keleti felében, az Avenida Anselmo Alves dos Santos mellett. A hatalmas parkban őshonos erdőt, tavat, sportolásra alkalmas területeket és még egy állatkertet is találunk.

Ha ennél is jobban hiányoljuk a természetet, elkirándulhatunk a városon kívülre. A csodálatos természet és számos vízesés könnyedén elérhető. Például kevesebb, mint 17 kilométerre a várostól találhatjuk a Sucupira-vízesést. A kristálytiszta víz 15 méter magasságból áramlik egy bazaltfalból, bámulatos növényvilágtól körülölelve.  Ha a környéken járunk, feltétlenül látogassuk meg ezt a helyet.

Vajon hol tölthetünk el egy nagyszerű estét finom ételeket és remek borokat kóstolgatva? Igen népszerű például a Tropeiro Churrascaria az Avenida Joao Naves de Avila 1374 alatt, mely fantasztikus steaket szolgál fel. Ha a brazil konyha különböző fogásait szeretnénk megízlelni, érdemes meglátogatni a Barolo nevű éttermet az Avenida Joao Naves de Avila, 1331 Lj 117 címen, vagy a Pure Pointot a Rua Edson de Barros 80. alatt.

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Uberlandiába induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Uberlandiába induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Uberlandiába induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Uberlandiába?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Uberlandiába induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek Uberlandiában

Uberlandiába közlekedő népszerű légitársaságok

Információs tábla: Uberlandia

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Uberlandiában

Találjon hotelt Uberlandiában