Menü

Keressen repülőjáratok Varsóba

Mutassa meg a szűrőket

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Varsóba induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Varsóba induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Varsóba induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Varsóba?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Varsóba induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek Varsóban

Varsóba közlekedő népszerű légitársaságok

A Lengyelország és a világ többi része közötti növekvő utasforgalmat ma már számos olcsó varsói repülőjárat szolgálja ki. Hagyományos, diszkont és charter légitársaságok is üzemeltetnek repülőjáratokat Varsóba. A lengyel főváros első számú légikikötője a Frederic Chopin repülőtér, amely 10 km-re található a városközponttól. A 2012-es futball Európa-bajnokságra épített földalatti vasútállomásról negyedóránként indul szerelvény Varsó belvárosába, amely persze autóval és busszal is megközelíthető. A rendkívül olcsó varsói repülőjegyeket kínáló Ryanair nemzetközi járatai Varsó másik, kisebb repülőterére érkeznek, a Modlinra, amely 40 km-re fekszik Varsótól, és közúti összeköttetéssel rendelkezik.

Információs tábla: Varsó

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Varsóban

Találjon hotelt Varsóban