Menü

Keressen járatokat Budapestről Manchesterbe

Mutassa meg a szűrőket

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Budapestről Manchesterbe induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Budapestről Manchesterbe induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Budapestről Manchesterbe induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Budapestről Manchesterbe?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Budapestről Manchesterbe induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek

Budapest Manchester

Népszerű légitársaságok a(z) Budapest - Manchester útvonalon

A manchesteri a harmadik legforgalmasabb angliai repülőtér a Londont kiszolgáló Heathrow, illetve Gatwick légikikötője után, és Budapestről is könnyedén elérhető. Budapest Manchester repülőjáratra jutányos áron kínál jegyet a Ryanair. Az olcsó Budapest-Manchester repülőjegyek kiváló alternatívát kínálnak azok számára is, akiknek nem Manchester a végső célállomásuk, hanem a környező nagyvárosok (Liverpool, Leeds, Sheffield) valamelyike, esetleg egy másik észak-angliai település. A Manchesterbe közlekedő repülőgépek Manchester központjától 14 km-re érnek földet, a városcenterbe jutást innen könnyen és gyorsan megoldható.

Információs tábla:

Budapest Manchester

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Manchesterben

Találjon hotelt Manchesterben