Menü

Keressen járatokat Budapestről Palma de Mallorcára

Mutassa meg a szűrőket

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Budapestről Palma de Mallorcára induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Budapestről Palma de Mallorcára induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Budapestről Palma de Mallorcára induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Budapestről Palma de Mallorcára?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Budapestről Palma de Mallorcára induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek

Budapest Palma de Mallorca

Népszerű légitársaságok a(z) Budapest - Palma de Mallorca útvonalon

Ha nem akar sokat költeni egy mallorcai utazásra, válassza az olcsó Budapest Palma de Mallorca repülőjegyeket. A Wizz Air közvetlen repülőjáratokat indít Budapestről Palma de Mallorcába, heti több alkalommal, de charterjáratok is közlekednek a két város között. Az utazás ideje nagyjából 2 óra 40 perc, és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a Palma de Mallorca Repülőtérre (spanyolul Aeropuerto de Palma de Mallorca) érkezik meg. A légi kikötő 8 km-re Palma de Mallorcától helyezkedik el. Innen negyedóránként indul busz a belvárosba, de közvetlen buszjárat közlekedik a repülőtér és a város fő strandja között is. Ha tehát kis pénzből szeretne Mallorcán üdülni, csapjon le egyre az olcsó mallorcai repülőjegyek közül!

Információs tábla:

Budapest Palma de Mallorca

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Palma de Mallorcán

Találjon hotelt Palma de Mallorcán