Menü

Keressen járatokat Hamburgból

Hamburg

 • Általános információ

  Időzóna: UTC+2 (nyár), UTC+1 (tél)

 • Hamburg zöld városa

  2011-ben Hamburg elnyerte az Európa zöld fővárosa címet. Az utóbbi években nagy erőfeszítéseket tettek a környezetvédelemért, a szén-dioxid-kibocsátás visszaszorításáért és hogy a lakók tisztább levegőhöz és vízhez jussanak.

   

 • Miniatűr Csodaország

  Ez a világ legnagyobb vasúti terepasztala és a város egyik fő látványossága. A Miniatur Wunderland Hamburg a Kehrwieder 2-4. alatt található. A normál jegy 12 euróba kerül, a gyerekeknek csak 6 euró.

 • A musicalek városa

  New York és London után Hamburg a világ harmadik legnagyobb musicalmetropolisza. A város több mint 50 múzeumnak és több mint 300 színjátszó helynek ad otthont.

Látnivalók Hamburgban

A tipikus német város – büszke és méltóságteljes, rengeteg parkkal. Éjjel azonban néhány kerületében kissé más arcát mutatja meg. Fedezze fel Hamburgot minden árnyalatában!

Hamburg Németország egyik legszebb helye. Az ország északi részén elhelyezkedve a skandináv városokra emlékeztet. Lenyűgözik majd csodás bérházai, széles sugárútjai és gyönyörű közparkjai. Az első telepesei az időszámításunk előtti 4. század körül jelentek meg. Népességszámát tekintve a második legnagyobb város Németországban, egyben az ország legnagyobb kikötője.

Hamburg gazdag zöldterületekben és természetben. A Planten un Blomen park a város egyik fő látnivalója. Egy botanikus kert található benne pálmaházzal és Európa legnagyobb japán kertjével. Nyári estéken elképesztő víz-fény koncerteket élvezhet itt.

Nem messze a várostól található a Heide Park, Észak-Németország legnagyobb vidámparkja. 80 hektáron terül el, és több mint 50 különböző attrakcióval várja a vendégeit, tematikus világokra osztva, mint például a Kalóz-öböl, Transilvania vagy a Vadnyugat.

Ha tipikus német ételt akar kóstolni, próbálja ki a currywurstot. Az ajánlott helyek közé tartozik például a Zippelhaus 2. alatt található Curry Queen Deli vagy a Querstraße 2. alatt működő Kiez Curry. Ha viszont a világ más tájainak ízeire vágyik, akkor látogasson el a Kailua Pokéba. Itt rendelhet a híres hawaii halas tálból, amely nyers halakból, rizsből és különböző zöldségekből áll. Nem tudja elképzelni az életét pizza nélkül? Akkor vegye az irányt az Überquell felé, nemcsak a legjobb étel miatt, hanem a helyben csapolt sör élvezetéért is.

A város ezernyi arcával lepi majd meg – a Reeperbahntól kezdve (Európa egyik leghíresebb éjszakai szórakozónegyede) a nyüzsgő belvároson át a Blankenese negyedig, a maga előkelő villáival. Hamburg minden része más képet fest, együtt azonban egy harmonikus egészet alkotnak – egy egyedülálló, lüktető helyet, amelyet muszáj meglátogatnia.

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Hamburgból induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Hamburgból induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Hamburgból induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Hamburgból?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Hamburgból induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek Hamburgban

Hamburgból közlekedő népszerű légitársaságok

Információs tábla: Hamburg