Menü

Keressen járatokat Afganisztánból Brazíliába

Brazília

 • Recife
 • Uberlandia
 • Általános információ

  Időzóna: UTC -3

 • Az első zsinagóga

  A Centro Cultural Judaico de Pernambuco (a zsidó kulturális központ) az Amerikában épített (1640-ben) első zsinagóga helyén működik.

 • Regionális művészet és kézművesség

  A Praça do Arsenal da Marinhán működő kézműves piac minden vasárnap délután élettel telik meg. Itt a recife-i régió több mint száz kézműves mesterének a remekműveiből válogathat és vásárolhat.

 • Frevo, Recife-ből

  A Frevo nevű tánc Recife-ből ered, az európai és az afrikai hagyományokat ötvözi. Jó állóképességet és akrobatikus ügyességet igényel.

Látnivalók Recife-ben

Gyönyörű strandok, kitűnő búvárhelyek, riói stílusú karnevál és ínycsiklandozó tengeri finomságok – ezek csábítják a turistákat Recife-be.

Ez egy kikötőváros Brazília északkeleti partján, Pernambuco államban. Portugálok alapították 1537-ben. Az Antigo negyedben állnak a legszebben felújított 17. századi épületek. Szintén itt találja meg a Malakoff-tornyot, Dél-Amerikai egyik első csillagvizsgálóját, amelyet 1855-ben építettek. Megéri felmenni a tetejébe az elénk táruló lenyűgöző panoráma miatt. Érdekelheti még a Casa de Cultura de Pernambuco (a Pernambucói Kultúra Háza), a korábbi városi börtön, amelyet 1867-ben nyitottak meg. Ma rabok helyett minden cellában ajándékboltok működnek, helyi emléktárgyakat kínálva.

Este menjen a Pátio de São Pedro térre. Vacsora közben a 18. századi São Pedro dos Clérigosban (Szent Péter-székesegyház) vagy a Casa do Carnavalban (Karnevál Háza) gyönyörködhet, utóbbiban megnézheti a Pernambuco karnevál plakátjainak gyűjteményét.

A Boa Viagem Recife egyik legnépszerűbb strandja. Hosszú, homokos partja van, és a forró időjárásnak köszönhetően egész évben tökéletes hely a napozásra. Ha viszont aktívabb kikapcsolódásra vágyik, menjen a Maria Farinha strandra vagy a Porto de Galinhasra – mindkettőnél remekül lehet búvárkodni.

A tél a legjobb idő a bulizásra. Az itteni karneváli felvonulások legalább olyan izgalmasak, mint a Rio de Janeiró-iak. A fő ünnepet február 14-én tartják. A neve Galo da Madrugada, azaz a Kora reggeli kakas. A felvonulás általában délelőtt 9.30-kor kezdődik, és este 6-ra ér az óvárosba, ahol aztán az éjszakai parti elkezdődik.

Brazíliában a legjobb portugál ételeket az 1882 óra működő Leite éttermekben szolgálják fel. A menü hagyományosan főzött húsból és tengeri ételekből áll. A brazilok imádják a nyárson sült és grillezett ételeket, és nagyon tudják, hogyan kell elkészíteni ezeket – nézze meg a saját szemével a Pobre Juannál az Avenida Republica do Libanón. A Chiwake étteremben felfedezheti Latin-Amerika teljes ízvilágát; leginkább a perui konyhára specializálódott. Recife legjobb desszertjét pedig a San Paolo Gelato Gourmetben találja, ahol minden elképzelhető ízben kérhet fagylaltot.

 

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Afganisztánból Brazíliába induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Afganisztánból Brazíliába induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Afganisztánból Brazíliába induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Afganisztánból Brazíliába?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Afganisztánból Brazíliába induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.