Menü

Keressen járatokat Spanyolországból Argentínába

Argentína

 • Ushuaia
 • Általános információ

  Hivatalos nyelv: spanyol
  Időzóna: UTC -3
  Pénznem: argentin peso (ARS)

 • Az öböl a világ végén.

  A város neve tükrözi elhelyezkedését a világ végén, ahonnan csak egy kicsi választja el az Antarktisztól. A Yaman indiánok nyelvén Ushuaia azt jelenti, öböl a világ szélén.

 • Egy vasútállomás a világ végén

  A Fin del Mundo egy vasútvonal, amelyen egykor árut szállítottak, de ma már turistalátványosság. Jól tesszük, ha körbenézünk, különösen érdemes meglátogatni a rekonstruált indián tábort.

 • Terra del Fuego Nemzeti Park

  Ha hegyről nyíló kilátásról álmodozunk, ne hagyjuk ki a Terra del Fuego Nemzeti Parkot. Körülbelül 10 kilométerre található a várostól, és könnyen megközelíthető az óránként induló buszokkal.

Mit érdemes megnézni Ushuaiában?

Ushuaia a legdélebben fekvő város, nemcsak Argentínában, melyhez tartozik, de Dél-Amerikában, sőt az egész világon is! Tierra del Fuego szigetén fekszik, melyet a Magellán-szoros választ el a kontinenstől, és melynek területén Argentína és Chile osztozik.

Szeretné megismerni a világ végét? Akkor ez egy tökéletes hely. Ushuaia varázslatos hely hatalmas hegycsúcsokkal, melyek a kék vizek fölé magasodnak. A várost egyik oldalról hegyek veszik körbe, a másik oldalán pedig a Beagle csatorna található. A legjobb, ha januárra időzítjük látogatásunkat, amikor a legmelegebb az idő, bár a hőmérséklet még ekkor sem túl magas, 10 Celsius fok körüli időjárásra számíthatunk.

A város remekül kihasználja a benne rejlő lehetőségeket. A régi időkben a város fő bevételi forrása a hal- és faiparból származott. Manapság a helyiek főleg a turizmusból élnek a közelben található nemzetközi repülőtérnek köszönhetően, mely könnyen megközelíthetővé teszi. Sok ember számára Ushuaia az Antarktiszra tervezett utazásuk kiindulópontja, a látogatások 90%-a innen indul.

De nem csak azok látogatnak Ushuaiába, akik innen tervezik további utazásukat, sokan azért érkeznek, hogy megismerjék ezt a lenyűgöző környéket. Mi is ezt tanácsoljuk, mert a város számtalan lehetőséget kínál a szabadidő eltöltésére. Tökéletes hely a vízi sportok szerelmeseinek, különösen ha vitorlázás vagy kenuzás a cél. De nem csak nekik érdekes ez a hely. A síelés vagy a snowboardozás rajongói két nagyszerű helyszín között is választhatnak: a Cerro Castor és a Martial gleccser egyaránt remek pályát kínál.

Ha azon töpreng, hogy a világ végén van-e olyan hely, ahol finomat lehet enni, szeretnénk megnyugtatni, hogy Ushuaia tele van ilyenekkel. Különösen érdemes felkeresni a tengeri ételekre specializálódott éttermeket. Ezek közül is ajánljuk a Kalma Resto (Gobernador M. F. Valdez 293), a Chez Manu (

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Spanyolországból Argentínába induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Spanyolországból Argentínába induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Spanyolországból Argentínába induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Spanyolországból Argentínába?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Spanyolországból Argentínába induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Népszerű légitársaságok a(z) Spanyolország - Argentína útvonalon