Menü

Keressen járatokat Spanyolországból Belgiumba

Belgium

 • Oostende
 • Általános információ

  Hivatalos nyelv: holland, francia, német
  Időzóna: UTC+2 (nyár), UTC+1 (tél)
  Pénznem: euró (EUR)

 • Közlekedés a városban

  Oostendében járva, különösen a tengerpart mentén, legjobb, ha a tömegközlekedést választjuk. A legpraktikusabb lehetőséget a villamosok kínálják, melyek viszonylag olcsók, sűrűn járnak és nagyon kényelmesek.
   

 • A belga csokoládé

  A Oostendében járva, biztosan nem maradunk le a lehetőségről, hogy bevásároljunk igazi belga csokoládéból. A finom pralinékat áruló boltokat például a Christinastraat vagy a Kapellestraat utcákban találjuk.

 • Egy különleges templom

  Oostendéről nem beszélhetünk anélkül, hogy szóba ne hoznánk a neogótikus Szent Péter és Pál templomot. A 20. század elején épült különleges templom rendkívüli hatást gyakorol a látogatóra. 

Mit érdemes megnézni és Oostendében?

Oostende egy város Belgium észak-nyugati részén, az Északi-tenger partjainál. Nagyon kellemes tengerparti város, amelynek története a 13. századig nyúlik vissza, amikor a halászfalu elnyerte a városi rangot. A felívelés évei a 19. században kezdődtek, az akkori király ezt a várost választotta nyári rezidenciája helyszínéül.

Oostende remek hely legalább egy egynapos kiruccanásra, ha Belgiumban járunk. Brugge felől érkezve mindössze 15 perc alatt elérhető vonattal, és a történelem kedvelői számára további vonzerő, hogy kevesebb mint egy óra alatt Dunkerque is megközelíthető innen.

A város közismert mólójáról, széles, homokos tengerpartjáról és a mellettük futó bájos fasorról. Itt találjuk a legtöbb éttermet, bárt és szállodát. Különösen nyáron Oostende sok turistát vonz, köztük még a királyi család tagjait is! Népszerűségének köszönhetően a belga üdülőhelyek királynőjének is szokták hívni. A többi tengerparti városhoz képes kitűnik építészetével, a tengerparton sorjázó bérházakkal és családi házakkal.

Mivel töltsük az időt Oostendében? Érdemes meglátogatni egy tengerparti bárt, és a gyönyörű Északi-tenger mellett meginni egy tökéletes belga sört. Rendeljünk mellé egy adag finom, friss halételt, és a kellemes délután garantáltan az estébe fog nyúlni.

Pontosan hol érdemes vacsorázni? A Bajatzu étterem a Kadzandstraat 12. szám alatt igen népszerű hely, ahol a mediterrán konyha jobbára halból készült fogásait élvezhetjük. A St. Tropez étterem marokkói ételekre specializálódott, és a Van Iseghemlaan 56. szám alatt találjuk. Tipikus belga ételekért látogassunk el a Lusitania étterembe a Visserskaai 35. szám alatt, vagy az Eclips is vár minket a Sea by Van Iseghemlaan 85. szám alatt.

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Spanyolországból Belgiumba induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Spanyolországból Belgiumba induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Spanyolországból Belgiumba induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Spanyolországból Belgiumba?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Spanyolországból Belgiumba induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Népszerű légitársaságok a(z) Spanyolország - Belgium útvonalon