Menü

Keressen járatokat Spanyolországból Amerikai Egyesült Államokba

Amerikai Egyesült Államok

 • Washington
 • Orlando
 • Általános információ

  Hivatalos nyelv: angol
  Időzóna: UTC-4 (nyár), UTC-5 (tél)
  Pénznem: amerikai dollár (USD)

 • "Az ördögűző" lépcsői

  Georgetownban található egy 1895-ben épült lépcső, mely szerepelt az "Az ördögűző" című film egyik jelenetében. Damien Karras, a filmbéli pap meghalt, miközben lezuhant róla.

 • Merénylet a színházban

  Az 511 10th Street alatt álló Ford's színház 1863-ban nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Két évvel később itt gyilkolták meg Abraham Lincoln-t. A színház a mai napig működik.

 • 125 millió kiállítási tárgy

  A Természettörténeti Múzeumot 1910-ben alapították, és 125 millió kiállítási darabot őriznek: állatok, növények, kövületek, ásványok, kövek, meteoritok és az emberi kultúra tárgyi emlékei találhatók itt. 

Mit érdemes megnézni Washingtonban?

Washington D.C. (District Columbia) az Amerikai Egyesült Államok keleti részén található. 1790-ben vált az ország fővárosává. Az első európaiak 17. századi érkezésekor a területet Nacotchtank indiánok népesítették be. Évtizedekkel későbbre az őslakos indiánokat majdnem teljesen elűzték a európai telepesek.

A várost a semmiből építették fel a megműveletlen földeken. Az utcák elrendezését a barokk kor ihlette, így a terekről széles sugárutak futnak szét legyező alakban. Mikor 1910-ben az első felhőkarcolók elkezdtek megjelenni a város horizontján, életbe léptettek egy törvényt, mely kimondta, hogy egy épület nem lehet magasabb, mint hat méter plusz annak az utcának a szélessége, melyen áll. Ennek köszönhetően a város kiterjedt, és harmonikus látványt nyújt.

Városnéző sétánk során kihagyhatatlan látnivalók a Fehér Ház, melyet csak kívülről tekinthetünk meg, a neogótikus Washingtoni Nemzeti Katedrális, melynek befejezése 83 évbe telt,  a Thomas Jefferson-emlékmű, a Capitolium, mely az amerikai törvényhozás székhelye, a Lincoln emlékmű és a közelben található Vietnámi Veteránok Emlékműve.

Ha sétálni van kedvünk, vegyük az irányt az East Capitol Street felé, mely nyugati és keleti irányban halad a Lincoln parkból. Az utcán haladva sok gyönyörűen megőrzött, díszes 19. századi lakóházat láthatunk. Egész Amerika konyhája a világ különböző ízeit ötvözi, és ez alól Washington sem jelent kivételt. Legalább egyszer mindenkinek meg kell kóstolnia egy utcai árusnál vásárolt hot dogot. További kihagyhatatlan fogások a Ben's Chili Bowl-ban felszolgált hot dog és hamburger. A Lincoln's Waffle Shop gofrijai és palacsintái igazi kényeztetést jelentenek. Ha indiai ízekre vágyunk, a 633 D utcában található Rasika a legjobb választás. Amerikai stílusú romantikus vacsorára vágyik? Az 1789 étterem Georgetownban mindent tud, ami egy romantikus estéhez kell: kellemes hangulat, régi bútorok, szépséges teríték és finom ételek.

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Spanyolországból Amerikai Egyesült Államokba induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Spanyolországból Amerikai Egyesült Államokba induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Spanyolországból Amerikai Egyesült Államokba induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Spanyolországból Amerikai Egyesült Államokba?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Spanyolországból Amerikai Egyesült Államokba induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Népszerű légitársaságok a(z) Spanyolország - Amerikai Egyesült Államok útvonalon