Menü

Keressen járatokat Sri Lankából Brazíliába

Brazília

 • Recife
 • Uberlandia
 • Általános információ

  Hivatalos nyelv: portugál
  Időzóna: UTC -3
  Pénznem: brazil real (BRL)

 • Az első zsinagóga

  A Centro Cultural Judaico de Pernambuco (a zsidó kulturális központ) az Amerikában épített (1640-ben) első zsinagóga helyén működik.

 • Regionális művészet és kézművesség

  A Praça do Arsenal da Marinhán működő kézműves piac minden vasárnap délután élettel telik meg. Itt a recife-i régió több mint száz kézműves mesterének a remekműveiből válogathat és vásárolhat.

 • Frevo, Recife-ből

  A Frevo nevű tánc Recife-ből ered, az európai és az afrikai hagyományokat ötvözi. Jó állóképességet és akrobatikus ügyességet igényel.

Látnivalók Recife-ben

Gyönyörű strandok, kitűnő búvárhelyek, riói stílusú karnevál és ínycsiklandozó tengeri finomságok – ezek csábítják a turistákat Recife-be.

Ez egy kikötőváros Brazília északkeleti partján, Pernambuco államban. Portugálok alapították 1537-ben. Az Antigo negyedben állnak a legszebben felújított 17. századi épületek. Szintén itt találja meg a Malakoff-tornyot, Dél-Amerikai egyik első csillagvizsgálóját, amelyet 1855-ben építettek. Megéri felmenni a tetejébe az elénk táruló lenyűgöző panoráma miatt. Érdekelheti még a Casa de Cultura de Pernambuco (a Pernambucói Kultúra Háza), a korábbi városi börtön, amelyet 1867-ben nyitottak meg. Ma rabok helyett minden cellában ajándékboltok működnek, helyi emléktárgyakat kínálva.

Este menjen a Pátio de São Pedro térre. Vacsora közben a 18. századi São Pedro dos Clérigosban (Szent Péter-székesegyház) vagy a Casa do Carnavalban (Karnevál Háza) gyönyörködhet, utóbbiban megnézheti a Pernambuco karnevál plakátjainak gyűjteményét.

A Boa Viagem Recife egyik legnépszerűbb strandja. Hosszú, homokos partja van, és a forró időjárásnak köszönhetően egész évben tökéletes hely a napozásra. Ha viszont aktívabb kikapcsolódásra vágyik, menjen a Maria Farinha strandra vagy a Porto de Galinhasra – mindkettőnél remekül lehet búvárkodni.

A tél a legjobb idő a bulizásra. Az itteni karneváli felvonulások legalább olyan izgalmasak, mint a Rio de Janeiró-iak. A fő ünnepet február 14-én tartják. A neve Galo da Madrugada, azaz a Kora reggeli kakas. A felvonulás általában délelőtt 9.30-kor kezdődik, és este 6-ra ér az óvárosba, ahol aztán az éjszakai parti elkezdődik.

Brazíliában a legjobb portugál ételeket az 1882 óra működő Leite éttermekben szolgálják fel. A menü hagyományosan főzött húsból és tengeri ételekből áll. A brazilok imádják a nyárson sült és grillezett ételeket, és nagyon tudják, hogyan kell elkészíteni ezeket – nézze meg a saját szemével a Pobre Juannál az Avenida Republica do Libanón. A Chiwake étteremben felfedezheti Latin-Amerika teljes ízvilágát; leginkább a perui konyhára specializálódott. Recife legjobb desszertjét pedig a San Paolo Gelato Gourmetben találja, ahol minden elképzelhető ízben kérhet fagylaltot.

 

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Sri Lankából Brazíliába induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Sri Lankából Brazíliába induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Sri Lankából Brazíliába induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Sri Lankából Brazíliába?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Sri Lankából Brazíliába induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Népszerű légitársaságok a(z) Sri Lanka - Brazília útvonalon