Mit kell tenni, miután a repülő leszáll?

Mit kell tenni, miután a repülő leszáll?

A landolás befejeztével a személyzet tájékoztatja az utasokat a repülő elhagyásáról. Az utasok a kijelölt ajtókon keresztül távoznak. Az adott repülőtéren érvényben lévő szabályozásoktól és feltételektől függően az utasok a terminál felé veszik az utat. Beszállnak az odaállított autóbuszokba vagy követik a terminálokhoz vezető kijelölt utat.

Attól függően, hogy melyik országban landolunk, lehetséges, hogy újra biztonsági ellenőrzésen vagy vízumellenőrzésen kell átmennünk. A nemzetközi reptereken standard feliratok segítik az utasokat. Minden információ megtalálható az információs táblákon.

Repülés átszállással

Ha az utasoknak át kell szállni a tranzitreptéren másik utasszállító repülőre, akkor valószínűleg bőröndjük automatikusan át lesz irányítva a következő repülőre.

Az átszállás idejétől függően az utasoknak a következő bejárathoz kell eljutniuk, vagy várniuk kell a váróteremben.

Amennyiben az utasok az első repülő indulása előtt nem kapták meg mindegyik beszállókártyájukat, feltétlenül szükséges a poggyászok átvétele majd újra fel kell azokat adni a felszálló repülők termináljában.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Segítsen bővíteni a választható témák listáját
Törlés
Köszönjük segítségét

Az Öntöl kapott visszajelzés segít nekünk hogy a témák lényegesek maradjanak

Temporarily we could not send your suggestions

Send again Próbálja meg később