Online check-in: Miből áll?

Online check-in: Miből áll?

Az online check-in az Interneten keresztül történik, melynek alternatív verziója a reptéri check-in.

Figyelem!
Amennyiben az lehetséges érdemes az online check-in alkalmazást választania, mivel néhány légitársaság esetében a reptéren történő check-in extra költségekkel jár.

A check-in az eSky.hu vásárlóinak gyorsabb!

Az eSky.hu lehetőséget nyújt arra, hogy internetes platformján keresztül vásárlói meg tudják csinálni az online check-int. Ryan Air esetében ez az idő 4 nap és 2 óra.

Az eSky.hu e-mailben küldi el Önnek azt a linket melyre rákattintva meg tudja csinálni az online check-int.

Az online check-int nem lehet végrehajtani a web oldalunkon és minden azzal kapcsolatos információt e-mailben fogunk Önnel közölni.

Az e-mail üzenetünkben egy speciális link van, mellyel a check-int egy kattintással el tudja érni. Kérjük, az űrlapot töltse ki az utas adataival. Amennyiben ezt visszaküldte számunkra, úgy egy másik levélben megkapja a visszaigazolást az online check-inről, valamint a beszállókártyáját is csatoljuk a levélhez.
 

Kérjük, a beszállókártyáját nyomtassa ki és vigye magával a repülőtérre. Használja ugyanazt a személyazonosító dokumentumot a reptéren amit az online check-in során. Ellenkező esetben büntetést kell fizetnie, szélsőséges helyzetben pedig akár a repülőgépre is megtagadhatják a beszállást.

Nem tudom megcsinálni a check-in, mit tegyek?

  • Ellenőrizze, hogy nem próbálkozik túl korán vagy esetleg túl későn. A link a Wizz Air légitársaság esetében az indulástól számított 30 nappal előbb kezd el működni és az indulás előtt 3 órával már nem lehet használni. Ryan Air esetében ez az idő 7 nap és 2 óra.
  • Ellenőrizze, hogy az e-mail címére nem lett-e elküldve új időpont a repülőútjához és egy új link a check-inhez.
  • Amennyiben a foglalás egy nagyobb csoportot érint, csak néhány utas check-injét tegye meg egyszerre. Amennyiben túl sok ember adatát szeretné egyszerre megadni, lejárhat a rendelkezésre álló idő. Ez a procedúra összefüggésben van az Ön biztonságával.

A check-in utáni változások

A check-in után a Ryanair, Wizz Air és Easy Jet légitársaságok lehetővé teszik a dátum és névváltoztatást. A jegy újrakezelésének ára 15 EUR/15 GBP utasonként. Miután ez a szolgáltatás ki lett fizetve az utasok a légitársaság használati feltételeinek megfelelően tudnak változtatni az adatokban. Erre a szolgáltatásra egy meghatározott időpontig van lehetőség.

Figyelem!
Azoknak az utasoknak, akiknek feladott poggyászuk van az online check-in után a reptéren a poggyászfeladásnál is meg kell jelenniük.


Emlékezzen rá!

  • az online check-in után a változtatásokat csak a következő légitársaságok teszik lehet��vé (Ryanair, Wizz Air, Easy Jet),
  • a beszállókártyának kinyomtatva az utasoknál kell lennie a repülőtéren,
  • a beszállókártyákat fekete-fehéren is ki lehet nyomtatni,
  • minden beszállókártyát külön lapra kell kinyomtatni úgy, hogy a lap egyik oldala üresen maradjon,
  • az utasoknak a reptéren ugyanazzal a személyazonosító dokumentummal kell rendelkezniük, mint amit az online check-in alatt használtak fel.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Segítsen bővíteni a választható témák listáját
Törlés
Köszönjük segítségét

Az Öntöl kapott visszajelzés segít nekünk hogy a témák lényegesek maradjanak

Temporarily we could not send your suggestions

Send again Próbálja meg később