Menü

Online check-in: Miből áll?

Online check-in: Miből áll?

Az online check-in az Interneten keresztül történik, melynek alternatív verziója a reptéri check-in.

Figyelem!
Amennyiben az lehetséges érdemes az online check-in alkalmazást választania, mivel néhány légitársaság esetében a reptéren történő check-in extra költségekkel jár.

A check-in az eSky.hu vásárlóinak gyorsabb!

Az eSky.hu lehetőséget nyújt arra, hogy internetes platformján keresztül vásárlói meg tudják csinálni az online check-int. Ryan Air esetében ez az idő 4 nap és 2 óra.

Az eSky.hu e-mailben küldi el Önnek azt a linket melyre rákattintva meg tudja csinálni az online check-int.

Az online check-int nem lehet végrehajtani a web oldalunkon és minden azzal kapcsolatos információt e-mailben fogunk Önnel közölni.

Az e-mail üzenetünkben egy speciális link van, mellyel a check-int egy kattintással el tudja érni. Kérjük, az űrlapot töltse ki az utas adataival. Amennyiben ezt visszaküldte számunkra, úgy egy másik levélben megkapja a visszaigazolást az online check-inről, valamint a beszállókártyáját is csatoljuk a levélhez.
 

Kérjük, a beszállókártyáját nyomtassa ki és vigye magával a repülőtérre. Használja ugyanazt a személyazonosító dokumentumot a reptéren amit az online check-in során. Ellenkező esetben büntetést kell fizetnie, szélsőséges helyzetben pedig akár a repülőgépre is megtagadhatják a beszállást.

Nem tudom megcsinálni a check-in, mit tegyek?

  • Ellenőrizze, hogy nem próbálkozik túl korán vagy esetleg túl későn. A link a Wizz Air légitársaság esetében az indulástól számított 30 nappal előbb kezd el működni és az indulás előtt 3 órával már nem lehet használni. Ryan Air esetében ez az idő 7 nap és 2 óra.
  • Ellenőrizze, hogy az e-mail címére nem lett-e elküldve új időpont a repülőútjához és egy új link a check-inhez.
  • Amennyiben a foglalás egy nagyobb csoportot érint, csak néhány utas check-injét tegye meg egyszerre. Amennyiben túl sok ember adatát szeretné egyszerre megadni, lejárhat a rendelkezésre álló idő. Ez a procedúra összefüggésben van az Ön biztonságával.

A check-in utáni változások

A check-in után a Ryanair, Wizz Air és Easy Jet légitársaságok lehetővé teszik a dátum és névváltoztatást. A jegy újrakezelésének ára 15 EUR/15 GBP utasonként. Miután ez a szolgáltatás ki lett fizetve az utasok a légitársaság használati feltételeinek megfelelően tudnak változtatni az adatokban. Erre a szolgáltatásra egy meghatározott időpontig van lehetőség.

Figyelem!
Azoknak az utasoknak, akiknek feladott poggyászuk van az online check-in után a reptéren a poggyászfeladásnál is meg kell jelenniük.


Emlékezzen rá!

  • az online check-in után a változtatásokat csak a következő légitársaságok teszik lehet��vé (Ryanair, Wizz Air, Easy Jet),
  • a beszállókártyának kinyomtatva az utasoknál kell lennie a repülőtéren,
  • a beszállókártyákat fekete-fehéren is ki lehet nyomtatni,
  • minden beszállókártyát külön lapra kell kinyomtatni úgy, hogy a lap egyik oldala üresen maradjon,
  • az utasoknak a reptéren ugyanazzal a személyazonosító dokumentummal kell rendelkezniük, mint amit az online check-in alatt használtak fel.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Interested but need more info?
Köszönjük segítségét

Az Öntöl kapott visszajelzés segít nekünk hogy a témák lényegesek maradjanak

Temporarily we could not send your suggestions

Send again Próbálja meg később