Menü

Germanwings

Advertisement

Germanwings speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a Germanwings?

A Germanwings menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb Germanwings jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott Germanwings járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a Germanwings járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott Germanwings járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) Germanwings-ról/ről

Germanwings

Az Eurowings fapados légitársaság 1997-ben alakult meg, majd 2002-ben a nevét Germanwingsre cserélték. 2009 óta a Lufthansa csoportjába tartozik. Már létezésének kezdetei óta rohamosan fejlődik a német fapados légitársaság, az egyik legnagyobb konkurenciát jelenti kontinensünk más fapados légitársaságaival szemben. Más a Lufthansához tartozó légitársaságokkal együttműködik, pl. az Austrian Arilenzzal code share szerződés köti össze. A légitársaság székhelye Kölnben van.

Poggyász

A Germanwigs légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak a Germanwings Légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

A Germanwings légitársasággal utazól három foglalási oszály között választhatnak.
A turista Basic osztályban a jegy ára az utazást foglalja magában valamint a kézipoggyászt és a mérföldeket, de nem lehet egyből más légitársaságok járataira csatlakozni.
A Smart csomagban 1 db extra feladott poggyász szerepel, ingyenes harapnivaló valamint ital a repülőút alatt valamint lehetősége van a kedvenc helyének a kiválasztására a repülőn.
A Best csomagban a szolgáltatások gazdag listáját találja meg pl. kiválasztott hely az első sorokban üres üléssel a kiválasztott ülés melett, 2 db feladott poggyász, az ételeket menüből lehet kiválasztani, a repülőtéren pedig speciális váró használata. Ezenkívül a Miles and More hűségprogramban ebben a csomagban a pontjai duplán számítanak.
A várót a Best tarifa utasai használhatják valamint a Frequent Travelel kártya tulajdonosai, akik a Smart csomaggal utaznak valamint a Senator és a HON Circle kártya tulajdonosai függetlenül a lefoglalt csomagtól.
A Smart Flex és a Best Flex csomag felhasználói röviddel az utazás előtt is megváltoztathatják foglalásukat vagy lemondhatják azt.
A Germanwings repülőin az 1-10 sorig több hely található a lábrésznek.

Online check-in

A ckeck-in az utaztató internetes oldalán, telefonon vagy a repülőtéren lehetséges. A felszállókártyát leghamarabb az indulás előtt 72 órával legkésőbb pedig 3 órával lehet megtenni a Germanwings légitársaság esetében.

Flotta

A Germanwings flottája 2014 december 3. óta több mint 80 repülőből áll, ezek közül 57 Airbus A319-100 és Airbus A320-200 valamint 23 saját sugárhajtású repülőgép amelyet a helyi német Eurowings üzemeltet

Kölni/Bohni repülőtér

Az olcsó járatú Germanwings központja  Köln/Bonn Repülőtéren található ami 17 km-re fekszik Kölntől és 22 km-re Bonntól. Ez a repülőtér Németország 6. legnagyobb repülőtere hagyományos légitársaságokat és olcsó járatokat üzemeltető légitársaságokat is kiszolgál. A terminál épületében található egy szálloda, autókölcsönzők, Tax free boltok, szupermarketek, bárok és éttermek valamint kávézók. A Köln/Bonn repülőtér a Germanwings légitársaságnak speciális felszállópályát tart fenn.

Ételek

A Sky Bistro és Shop Card utasok saját maguknak vásárolhatnak harapnivalót és italokat. Az ételeket friss szezonális és a régióban megvásárolható termékekből készítik. A repülőgép fedélzetén a kiszolgálás függ a megvásárolt csomagtól.
A Best csomag utasai választhatnak a repülő fedélzetén található étel és ital csomagok között.
A SMART csomag utasai egy dobozt kapnak amiben benne van a harapnivaló és választhatnak ásványvíz valamint alkoholos ital között. Amennyiben szüksége lenne az utasnak vásárolhat még italt és rágcsálnivalót a repülőn.

Extra szolgáltatások

A Germanwings légitársaság az olcsó légitársaságok közül azon néhányak közé tartozik akik engedélyezik, hogy 5 és 11 év közötti gyerekek felnőtt kísérő nélkül utazzanak. Az út során felügyeletet biztosítanak a gyereknek és a megérkezés után átadják az arra felhatalmazott személynek. A gyerekek az előre lefoglalt helyeken ülnek.
Az utat audio és video programok teszik kellemesebbé valamint a repülőút információi.