Menü

Olcsó repülőjegy kereső – utazzon, ahová csak akar

 • 3 millió eladott jegy
 • 950 repülőtársaság
 • 3038 repülőtér
 • 20 év tapasztalata

Hogy található meg az olcsó repülőjegy?

A repülőjegy magas ára miatt minden utazó szeretné megtudni, hogyan lehet olcsón utazni.
Ezeknek a tippeknek a megismerésével sok pénzt megtakaríthat! Lássuk, hogyan találhatunk olcsó járatokat!

 • Először is a keresést érdemes elkezdeni már hónapokkal a tervezett utazás előtt. Elérhetők ugyan olcsó last minute járatok is, ám inkább az a jellemző, hogy ha jóval korábban le van foglalva a repülőjegy, akkor nagyobb eséllyel fizet érte kevesebbet. Miért? Mert a népszerű légitársaságoknál tudják, hogy ha utaznia kell egy bizonyos napon, akkor venni fog jegyet a gépre, nem számít, mennyibe kerül. Ugyanakkor az olcsó last minute ajánlatok megtalálásának legjobb módja a repülőjárat-kereső használata, amely különböző kategóriákba sorolja az ajánlatokat – mint például „promóciók” –, vagy kiemeli a legkedvezőbbeket.

 • Mikor a legolcsóbba a repülőjegy? A tapasztalatok azt mutatják, hogy nem éri meg repülőjegyet hétvégén venni, vasárnap főleg nem. A legtöbb embernek ekkor van ideje járatokat keresgélni, és a légitársaságok ilyenkor felemelik az áraikat. Szerencsésebb a hét közepén keresni, különösen reggel – nagyon hasznosak az okostelefonokra telepíthető repülőjegykereső-alkalmazások. Ha megteheti, legyen rugalmas az indulás dátumát illetően. Szembesülhet vele, hogy a tervezettnél egy nappal később sokkal kedvezőbb árú ajánlatok várhatnak Önre.

 • Jó ötlet figyelemmel követni a fapados légitársaságokat, amelyek olcsóbb árakat kínálnak, mint a vetélytársaik. A rangsorok szerint jelentős számú olcsó repülőjegy található a következő társaságok kínálatában: Norwegian, easyJet, Eurowings, Ryanair, Wizz Air NIKI. Most már tudja, hogy a repülőjegy megvételét mikorra időzítse, de tudnia kell azt is, hogy hol találhat információt az ajánlatokról.

Hol keressünk olcsó járatokat?

Az olcsó repülőjegy keresésének három legnépszerűbb módja van.

 • Az első, ám legkevésbé kényelmes módszer az egyes légitársaságok ajánlatainak figyelemmel követése. Megnézheti az árakat a honlapjukon, feliratkozhat a hírlevelükre, így az elsők között értesülhet a promóciókról. Klubtag is lehet, amivel szűkebb körben elérhető akciókban részesülhet. Ez a módszer azonban nagyon időigényes, és csak akkor működik, ha folyamatosan ugyanazzal a légitársasággal utazik.

 • Az olcsó repülőjegy keresésének második módszere az online utazóközösségekhez kapcsolódik. Ezek különféle online fórumokat és csoportokat használnak a Facebookon az ajánlatokhoz kapcsolódó információk közzétételére . Feliratkozhat ezekbe a csoportokba, és figyelemmel követheti az aktuális tevékenységüket. Ugyanakkor sosem tudhatja, mit fognak megosztani. Ez a módszer inkább a last minute repülőjegy és a hétvégére szóló olcsó járat keresésére alkalmas.

 • A harmadik módszer a leggyorsabb és leghatékonyabb. Ez nem más, mint az olcsó repülőjegyek keresőjének használata. A keresők több tucat/több száz társaságtól gyűjtenek információt, és az adatokat egy helyen jelenítik meg. Ennek köszönhetően könnyen összehasonlíthatja a különböző ajánlatokat, például hogy hol található Bukarestről induló olcsó járat vagy milyen áron kaphatók jegyek az Egyesült Államokba. Hogyan használhatja az olcsó repülőjegyek keresőjét és hogyan foglalhat repülőjegyeket?

Hogyan keressünk olcsó járatokat?

Az eSky-on a kiválasztott dátumokon rendelkezésre álló repülőjegyek kereséséhez először meg kell határoznia néhány alapvető adatot.

 • A felhasználónak el kell döntenie, hogy fapados ajánlatokat, egyirányú utat vagy retúr utat keres-e, esetleg több várost érintő utazás érdekli. Érdemes megjegyezni, hogy az utóbbi megoldás az egyik leghatékonyabb módja az olcsó repülőjegy vásárlásának. Ezután meg kell adnia az indulás és az érkezés helyét, valamint az indulás dátumát és – ha a retúr út mellett döntött – a visszaút dátumát. Adja meg az utasok számát és életkorát (csecsemők, gyerekek, fiatalok és felnőttek), illetve a foglalási osztályt (turista, business, első osztály).

 • Miután megadta ezeket az adatokat és rákattintott a keresés gombra, a jegykereső automatikusan ellenőrzi az elérhető ajánlatokat, és csak az Önnek megfelelőeket jeleníti meg. Mit tudhat meg az így talált olcsó repülőjegyekről? Láthatja a légitársaság nevét, az indulási és érkezési időt, a repülés időtartamát, az indulási és érkezési repülőteret, az utasonkénti árat és információt az esetleges átszállásról. Megnézheti a foglalási feltételeket is.

 • Ha a találati lista nagyon hosszú, szűrheti a találatokat. Az eSky keresőjével beállíthat különböző határértékeket a talált járatokat illetően, például megadhatja az átszállások maximális számát, az indulási időt, a légitársaságokat és repülőtereket. Használhatja a „Legolcsóbb repülőjáratok” fület is, amelyen a legköltséghatékonyabb ajánlatokat nézheti meg vagy a „Legolcsóbb járatok +/- 3 nap” fület – ez azoknak kínál jó megoldást, akik rugalmasak az indulási dátumot illetően. A kereső ellenőrzi, hogy vannak-e olcsóbb járatok néhány nappal korábban/később. Miután kiválasztotta a megfelelő ajánlatot, tudja meg, hogyan foglalhat repülőjegyet.

 • Hogyan foglaljon olcsó repülőjegyet?

  Tudja, hogyan kell repülőjegyet foglalni? Pofonegyszerű! Miután kiválasztotta a légitársaságok legjobb ajánlatát a keresőben, csak kattintson a „Választ” gombra – a rendszer ellenőrzi, hogy a csatlakozás rendelkezésre áll-e, majd arra a honlapra irányítja, amelyen részleteket talál a járatról és információt a jegyfoglalás folyamatáról. Ezen a ponton eldöntheti, kér-e utasbiztosítást, és láthatja annak költségeit.

  Ezután adja meg a foglaláshoz szükséges adatokat: vezetéknév, keresztnév (ahogy a személyi igazolványában szerepel), nem, születési idő, a feladott poggyászok száma. Választania kell a fizetési módok közül is, és adatokat kell megadnia a foglaláshoz használt kártyájáról. Ezen kívül egy kisebb összegért választhatja az online utasfelvétel lehetőségét is. A végén csak meg kell erősítenie a foglalását a „Lefoglalom és fizetek” gombra kattintva.

 • Olcsó repülőjáratok

  Ha érdeklik az olcsó repülőjáratok, igénybe veheti a repülőjegy-kereső által kínált további lehetőségeket. Az eSkynak köszönhetően olcsó hotelt találhat az Ön által kiválasztott helyen, élhet az autóbérlő szolgáltatásokkal, valamint vonzó repülőjegy- és hotelajánlatokra lelhet egyidejűleg.

  Érdemes megnézni az „Ajánlatok” fülön található olcsó belföldi és külföldi ajánlatokat – ez a legkönnyebb módja, hogy repülőjegyet találjon akár 8500 forinttól. Ezen kívül rendelhet reptéri transzfert és megnézheti a legközelebbi parkolók árait.

  Az olcsó repülőjegy-keresővel különböző légitársaságok ajánlatait találhatja meg, mint például a Ryanair, a Wizz Air, a LOT, a Lufthansa és még sok más légifuvarozó. A repülési radart is használhatja.

Mi tudjuk, hogy a legjobb az utazás

Nézzen meg egy cikket az Úti Kalauzban

Kiválasztotta az úti célt és lefoglalta a repülőjegyeket…, de mi a helyzet a poggyásszal? Mielőtt bepakolna a bőröndjébe vagy táskájába, érdemes..

Mit lehet felvinni a repülőre? Biztonsági okok miatt nemzetközi szabályok szerint meg van szabva milyen tárgyak megengedettek és melyek nem a..

A kézipoggyász helyes becsomagolása A helyes csomagolással sok pénzt meg lehet spórolni, különösen, ha olcsó légitársaságokkal utaznak. Tegyük..