Menü

Belavia

Advertisement

Belavia speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a Belavia?

A Belavia menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb Belavia jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott Belavia járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a Belavia járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott Belavia járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) Belavia-ról/ről

Belavia

A Belvavia Belarusian Aerlines Fehéroroszország  nemzeti légitársasága. 1996-ban hozták létre a fehérorosz hatóságok a helyi Aeroflot részlegre alapozva a nemzeti légiközlekedés átalakításának eredményeként. Két évvel később a légitársaság a másik fehérorosz légitársasággal egyesült, a Minskaviával. A Belavia együttműködik többek között az Aeroflottal, az Aer Lingusszal, a LOT-tal, a Lufthansával és az Austrian Airlineszal kereskedelmi szerződés keretein belül. A cég kontinensünk legtöbb országába szállít utasokat.

Poggyász

A Belavia Belarusian Airlines légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak az Belavia Belarusian Airlines Légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

A Belavia légitársaságnál turista és business osztályon lehet utazni. A turista osztályon belül több tarifa közül választhat- Economy Flexible, Economy Semi-Flexible, Economy Restricted valamint az Economy Promotion. A business osztály utasainak egy nehezebb feladott és kézi poggyász szolgáltatás jár ezenkívül a speciális VIP várók szolgáltatásait is igénybe vehetik.

Online check-in

Amennyiben a Belavia légitársaság hagyományos járatain utazik úgy 22-3 órával az indulás előtt checkolhat be online.

Flotta

A Belavia légitársaság flottája 26 repülőgépből áll: Boeing 737-300, 737-500, Bombardier CRJ 100/200LR, Tu-154 M, Embraer 175, 195.

Minszk Repülőtér

A minszki nemzetközi repülőtér 42 km-re keletre található a fehérorosz főváros központjától. A repülőtéren több étterem, gyorsétterem, pub és bolt található valamint autóbérlő. Az Internet csak bizonyos pontokon elérhető.

Ételek

A Belavian légitársaság minden foglalási osztályában ingyenes ételeket szolgál fel.

Extra szolgáltatások

A Belavian légitársaságnál hűségprogram működik. Pontokat lehet gyűjteni amit később ajándékokra lehet beváltani. A légitársaság lehetővé teszi állatok szállítását, felügyeletet biztosít a beteg utasok számára (pl. fogyatékkal élőknek, terhes nőknek, valamint gyerekeknek akik felügyelet nélkül utaznak (5-11 év között),