Menü

British Airways

Advertisement

British Airways speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a British Airways?

A British Airways menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb British Airways jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott British Airways járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a British Airways járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott British Airways járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) British Airways-ról/ről

British Airways

A British Airways Nagy-Britannia nemzeti légitársasága, nem csak itt számít az egyik legnagyobbnak de világszinten is. Habár a légitársaság gyökerei 1924-re nyúlnak vissza, amikor létrejött az Imperial Airways, maga a British Airways csak 1974-ben alakult meg a British Overseas Airways Corporation és a British European Airways összekapcsolásával. Margaret Thatcher 1989-es elnöksége idején a céget privatizálták és debütált a londoni és New York-i tőzsdén. A brit légitársaság hálózata 6 földrész több mint 160 országba biztosít szállítást.
A British Airways a OneWorld légiszövetség megalapítója.

Poggyász

A British Airways légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak a British Airways Légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

A Brittish Airways fedélzeti osztályai az útvonaltól függenek.
Turista osztály a legolcsóbb megoldás. Az euróőai útvonalakon a reggeli járatokon az utasok reggelit kapnak.
A Premium Turista osztályon a kiválasztott nemzetközi útvonalakon az utasoknak finom ételek és szórakozás várják.
A Business osztály utasai az európai útvonalakon elsőbbségi beszállást élveznek valamint több helyük van az üléseknél amit munkára vagy pihenésre tudnak felhasználni.
A First Class-ben ami kiválasztott nemzetközi útvonalakon elérhető, teljesen ággyá alakítható ülések valamint magán kabinok várják az utasokat.

Online check-in

Az online check-in az indulás előtti 24 óráig lehetséges valamint ki lehet nyomtatni a felszállókártyát.

Flotta

A Brittish Airways flottája kb. 300 repülőgépből áll:Airbus A318-100, A319-100, A320-200, A321-200, A380-800, Boeing 727-400, 767-300ER, 777-200, 777-200ER, 787-8.

London-Heathrow Repülőtér

A London-Heathrow nemzetközi repülőtér London nyugati részén található 24 km-re a központtól. A repülőtér Európa legnagyobb repülőtere és a harmadik legnagyobb a világon amennyiben az utasforgalmat vesszük figyelembe. A repülőtér területén több bár található, valamint étterem, kávéház és bolt. Az Internet az arra kijelölt helyen hozzáférhető. Wifi az egész repülőtér területén van.

Ételek

A British Airways repülőin az ételekért és az italokért nem kell külön fizetni. Az indulás előtti harmincadik naptól az indulás előtti max. 24. óráig ki lehet választani az ételt a fedélzeti menüből. Amennyiben kérik személyreszabott ételek elkészítésére is van lehetőség.

Extra szolgáltatások

A British Airways gépein az utasok több száz szórakoztató film, dokumentumfilm zene audiobook és játék közül választhatnak.