Menü

Air Baltic

Advertisement

Air Baltic speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a Air Baltic?

A Air Baltic menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb Air Baltic jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott Air Baltic járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a Air Baltic járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott Air Baltic járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) Air Baltic-ról/ről

Air Baltic

Az Air Baltic Lettország nemzeti légitársasága, fapados járatokat üzemeltet. A piacon 1995 augusztus 28-a óta van jelen,  a lett állam és a Skandináv Légitársaság, a SAS, közös vállalataként jött létre. Az Air Baltic első utasszállító járatára ugyanezen év október 1-én került sor Saab 340-es repülőgéppel. 1999 óta részvénytársaságként működik. Tíz évvel később a SAS összes cégrészvényét eladta. 2011-ben a cég jelentős pénzügyi válságon ment át. Részvényesek beavatkozásával sikerült elkerülni a csődöt. 

Az Air Baltic nem tagja egyetlen légiszövetségnek sem, de több Star Alliance-, SkyTeam- és OneWorldtaggal is együttműködik. Jelenleg az Air Baltic légitársaság 60 közvetlen járattal rendelkezik Rigából.

Poggyász

Az Air Baltic légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak az Air Baltic Légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

Az Air Baltic légitársaságná turista és business osztályon utazhat.
A turista osztályon extra kényelmi szolgáltatások nélkül lehet utazni. Az utasoknak extra költséggel választhatnak a fedélzeti menüből.
A business osztály utasai háromfogásos ebédet kapnak, ingyenes drinkeket és kávét, valamint olvashatják a legújabb újságokat és folyóiratokat.

Online check-in

Amennyiben az Air Baltic légitársaságot választja az online check-in az indulás előtti 72. órától legkésőbb a tervezett indulás előtti 1 óráig elérhető.

Flotta

A Air Baltik légitársaság flottája 25 repülőből áll (Boeing 737-300, 737-500, 757-200, Bombardier CS300, Bombardier Dash 8 Q400 NextGen). A repülőgépek átlagéletkora 12,9 év.

Repülőtér Riga

A rigai nemzetközi repülőtér 10 km-re található a fővárostól. A terminál épületében autóbérlő cégek  valamint, boltok, bárok éttermek és kávéházak foglalnak helyet. Minden terminálban valamint a repülőtér területén elhelyezett pontokban az Internet hozzáférés megoldott.

Ételek

A turista osztályon az utasoknak lehetőségük van arra, hogy ételeket és italokat vásároljanak a fedélzeten. A business osztályon utazóknak mindez ingyen jár.

Extra szolgáltatások

A fedélzeten az út során nyitva van az airBalricShop. A repülőn a hely foglalására lehetőség van.