Menü

Norwegian Air Shuttle

Advertisement

Norwegian Air Shuttle speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a Norwegian Air Shuttle?

A Norwegian Air Shuttle menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb Norwegian Air Shuttle jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott Norwegian Air Shuttle járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a Norwegian Air Shuttle járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott Norwegian Air Shuttle járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) Norwegian Air Shuttle-ról/ről

Norwegian Air Shuttle

A Norwegian norvég fapados légitársaság Skandinávia legnagyobb ilyen cége. Hatáskörébe belföldi járatok és Norvégia, valamint több Európai légikikötő közötti járat tartozik, valamint távolsági járatok pl. az USA-ba (New York-ba, Los Angeles-be és Fort Lauderdale-ba) valamint Tel -Aviv-be. 
A légitársaság története 1967-re nyúlik vissza. Az első járatok a Busy Bee Airservice nevet viselték. Az évek során a társaság neve és szolgáltatásainak funkciója megváltozott, 1993-ban csődöt jelentett be. 2002-ben született újjá, azóta a jelenlegi néven működik. A Norwegian székhelye Oslo környezetében helyezkedik el, Fornebuban, azonban főkikötője Oslo-Gerdermoen. 

Poggyász

A Norwegian légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak a Norwegian Légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

Amennyiben a Norwegian légitársasággal utazik lehetősége van a kedvenc helyét a repülőn kiválasztani. Ez a lehetőség akkor létezik ha a Flex, Premium  vagy a Premium Flex csomaggal utazik. Az ülőhely lefoglalása legkésőbb az indulás előtti 25. óráig lehetséges.
Ezenkívül olyan ülőhely lefoglalására is lehetőség van ahol több helye van a lábának. Ezek a helyek a vészkijárat mellett találhatóak ugyanakkor a mozgáskorlátozott emberek számára vannak fenntartva. Az indulás előtt legkésőbb 48. óráig lehetőség van egy ilyen helyet más indokokból (kényelem, egészségügyi okok) lefoglalni.
A hosszú utak alatt a legjobb ha a Premium osztályt választja amelyben kényelmes fotelen ülhet ahol több hely van a lábának, ingyenes drinkeket kaphat, háromfogásos ebédet ebben italokat is valamint reggelit.
A Premium osztály jegyárába a helyfoglalás ára már benne van. Amennyiben a LowFare vagy Flex csomagokkal utazik gond nélkül változtathatja a foglalását és változtathat Premium csomagra. A Premium csomagban hosszú utakon ingyenesen pokróc és fejhallható áll az utasok rendelkezésére, a turista osztályon mindezért fizetni kell.

Online check-in

Amennyiben Lengyelországból indul a Norwegian légitársaság járatain úgy sajnos nem tudja az online check-in szolgáltatást igénybe venni. A check-in pultoknál valamint az automatáknál továbbra is ingyenesen checkolhat be.

Flotta

A norvég légitársaság flottája 93 repülőből áll melyből 7 Boeing 787-8-as, 84 84 Boeing 737-800W és 2  Boeingów 737-300-as.

Osló-Gardermoen repülőtér

A nemzetközi repülőtér a Norwegian Airlines bázis repülőtere. Ullensaker megyében található kb. 48 km-re északra a norvég fővárostól. Ez a repülőtér Norvégia legforgalmasabb repülőtere.
A terminál épületében kaptak helyet az autókölcsönzők, több bolt (néhány tax free), ezenkívül több bár, étterem és kávézó. A repülőtér területén ingyenes wifi működik.

Ételek

A Norwegian légitársaság ingyenes étkezést biztosít a fedélzeten, az utazás során italokat és harapnivalókat árusítanak. Hosszú utakon a Prémium jegyek árában vannak benne a drinkek a reggeli és a vacsora amely három fogásból áll valamint az italok.

Extra szolgáltatások

A Norwegian olcsó légitársaság elsőként ajánlja utasai számára a szélessávú Internetet Európában. Az ingyenes Wifi 2014 márciusa óta elérhető majdnem minden Boeing 737-800 fedélzetén. A Wifi használata a 10 000 láb magasság elérése után lehetséges (kb. 3 km).