Menü

Emirates

Advertisement

Emirates speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a Emirates?

A Emirates menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb Emirates jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott Emirates járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a Emirates járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott Emirates járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) Emirates-ról/ről

Emirates

Az Emirates légitársaság az Egyesült Arab Emirátusok birtokában van. 1985 októberében jött létre. Az első útját a Karacsi – Mumbai útvonalon tette meg ,1987 júliusában az első európai útra is sor került. Az első reptér, ahol az Emirates földet ért Európában a London Gatwick repülőtér. 1990 fele táján első járatát is elindította Dél-Kelet-Ázsia, Szingapúr felé. 
Jelenleg a társaság az egész világon jelen van, ide értve a budapesti Liszt Ferenc repülőteret is. A térség egyik legnagyobb, legjelentősebb és leggyorsabban fejlődő légitársasága, a leggazdagabb ilyen vállalat a világon. Sikereit főleg annak köszönheti, hogy olcsón hozzá tud jutni az üzemanyaghoz és hogy az Egyesült Arab Emirátusok maga is turisztikailag és üzletileg rohamosan fejlődik.

Poggyász

Az Emirates légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak az Emirates Légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

Az Emirates repülőin első osztályon, business és turista osztályon lehet utazni. Az első osztály csupa luxus kínál, külön záható kabinokat, ággyá alakítható foteleket, magán zuhanyzót stb. Az utasok a reptérre való érkezéskor a világ 70 városában elérhető magán sofőr alkalmazást használhatják.  Valamint ekszklúzív várótermekben várhatják a repülőjüket. Hasonló fedélzeti szolgáltatásokat kapnak a business osztályon utazók nekik az ülőhelyük egy munkaasztallal és konnektorral gazdagabb, hogz kényelmesen el tudják végezni a munkájukat. Mindkét csomagban saját minibár jár az utasoknak valamint a fedélzeti szalonban találkozhatnak más utasokkal.
A turista osztály utasaival hasonlóképpen bánnak. Néhány repülőn Wifi hozzáférés biztosított.

Online check-in

Az online check in az indulás előtti 24. óra és 90 perc között lehetséges minden utas számára.

Flotta

Az Emirates légitársaság flottája többségében széles fülkéjű repülőkből áll, de  a VIP-ek szállítására használt Airbus A319-100CJ is megtalálható soraikban. A szállító flottája az egyik legkorszerűbb a világon. 230 repülőgépe között megtalálhatóak: Airbus A330-200, A340-300, A340-500, A380-800, Boeing 777-200, 777-200ER, 777-200LR, 777-300, 777-300ER, 747-400ERF, 777-200F.

Dubaj Repülőtér

A dubaji nemzetközi repülőtér kb. 13m km-re található ÉK-i irányban a városközponttól. A területén sok étterem, bolt és autóbérlő található. A repülőtér egész területén Internet hozzáférés biztosított-Global Link és több fizetős Internet kávézó.

Ételek

Az első osztályon utazók ételeinek minősége vetekszik a legjobb éttermek szakácsai által készített ételek minőségével. A business osztályon utazók hasonló minőségű finom és egészséges ételek közül választhatnak melyekhez ingyenes pezsgő., koktél és italok járnak. Mindkét osztályban az ételek kínai porcelánban vannak tálalva a hozzá illő étkészlettel. Ezenfelül akik a fedélzeti speciális termet használják még válogathatnak a harapnivalók és alkoholos italok között. A turista osztályon utazó utasok az ételen kívül az alkoholmentes italok széles skálájából válogathatnak valamint alkoholos italok közül is választhatnak és mindezt elérhető áron. A menü havonta változik. Külön kérésre gyermekmenü, vegetáriánus menü illetve diétás menük készíthetőek. Az utasok a világ legjobb borai közül válogathatnak.

Extra szolgáltatások

Az Emirates légitársaság járatain a szórakozás egy karnyújtásnyira van. Mindig időben informálódhatnak az utasok a világ híreiről, élőben nézhetik a sporteseményeket, külső kamerák segítségével figyelhetik a repülőút minden részletét, a fedélzeti Wifi segítségével kapcsolatba lehetnek a Földdel, kb. 2000 csatorna (film, zene, játékok) választhatnak mindezt több nyelven.