Menü

Eurowings

Advertisement

Eurowings speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a Eurowings?

A Eurowings menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb Eurowings jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott Eurowings járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a Eurowings járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott Eurowings járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) Eurowings-ról/ről

Eurowings

Az Eurowings német légifuvarozó, melynek tulajdonosa az ország legnagyobb légitársaságága, a Lufthansa. 1993-ban, két kisebb, regionális légitársaság – a Nurnberger Flugdienst és a Reise- und Industrieflug –  összeolvadásával alakult meg.
Eurowings néven, 1994-ben kezdte meg működését. Az első járat Nurembergből Párizsba repült. Kezdetben a flotta főleg ATR 42-es és 72-es gépekből állt, később Bae 146-os utasszálítókkal, ezt követően pedig Airbus A320 és A310 típusú gépekkel bővült.
2001-ben a Lufthansa érdekeltséget szerzett az Eurowingsben, majd 2009-től a légitársaság teljes tulajdonosa lett. Azóta az Eurowings a Lufthansa és fapados légitársasága, a Germanwings szolgáltatója. Főleg Hamburgból és Düsseldorfból szállítja az utasokat számos német és más európai városba. Három lengyel városba is kínál utakat: Varsóba, Wroclawba és Krakkóba.
Az Eurowings Európában összesen 34 desztinációt kínál, valamint 2015 ősze óta néhány távolabbi célállomásra, mint például Floridába, Dél-Afrikába és az Indiai-óceáni szigetekre is üzemeltet járatokat.

Csomagok

Az Eurowings gépeire felvihető kézipoggyász, de mérete nem haladhatja meg a szabályzatban rögzített súlyt és méretet. A kézipoggyászra vonatkozó pontos limit a foglalási osztálytól és a célállomástól függ. A feladott poggyászra is vonatkoznak méret- és a súlykorlátozások. Ezek szintén a foglalási osztálytól és az útvonaltól függenek.

A foglalási osztályok

Az Eurowings légitársaság minden utas számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosítja, azonban bizonyos szolgáltatások változnak annak tükrében, hogy az adott úton a Lufthansa vagy a Germanwings a szállító.
A Lufthansa 4 különböző osztályt kínál az utazáshoz: Economy, Premium, Economy Business és First Class.
A Germanwings utasai három árkategória közül választhatnak. A BASIC kategória kínálja a legolcsóbb jegyet, mely csak az út árát tartalmazza, a kiegészítő szolgáltatások külön díj ellenében vehetők igénybe. A SMART díjszabás szabadidős és üzleti utasoknak is olcsó jegyeket kínál, melyek néhány extra szolgáltatást (például kényelmesebb ülés) is magukba foglalnak. A BEST kategóriába tartozó jegyek a legigényesebb utasok számára is kiváló megoldást nyújtanak. Ezek a jegyek olyan kényelmi szolgáltatásokat biztosítanak, mint például az exkluzív, ággyá alakítható ülések és a nagyobb lábtér.

Online check-in

Az Eurowings (amikor a Germanwings neve alatt repül) az online check-in kényelmét nyújtja utasainak legkorábban 72, legkésőbb 3 órával az indulás előtt.  A legtöbb német indulási repülőtéren akár 30 perccel a gép tervezett indulása előtt is lehetőség van az online check-in elvégzésére. A Lufthansa járatán történő utazáskor 23 órával az indulás előtt kezdhető meg az online check-in.

A flotta

Az Eurowings korábban Bombardier CRJ900 típusú gépeket üzemeltetett, de manapság a flotta legnagyobb részét Airbus A319, A320 és A330 gépek teszik ki. Néhány útvonalon a légitársaság Boeing 767-300ER gépet is használ. Az Eurowings folytatja flottája korszerűsítését és egységesítését: 23 Bombardier gépét Airbus A320-ra cseréli, melyek kétszer akkorák, mint elődeik. Az Eurowings flotta legnagyobb repülőgépe az Airbus A330-200-as, amely akár 335 utasnak is helyet biztosít.

A düsseldorfi repülőtér

A Düsseldorfi Nemzetközi Repülőtér a legnagyobb és legnépszerűbb repülőtér a Rajna-vidéken. 7 kilométerre helyezkedik el Düsseldorf városközpontjától. A repülőtéren számos étterem, bár, kávézó, üzlet, és autókölcsönző található. Ezen kívül ingyenes Wi-Fi hálózatot is biztosít az utasok számára.

Fedélzeti étkezés

Az Eurowings (amennyiben a Germanwings neve alatt repül) biztosítja a fedélzeti étkezés lehetőségét az utasoknak, de szolgáltatások a foglalási osztálynak megfelelően különbözőek.
A BEST díjszabással utazók étel- és italfogysztását a jegyük ára magába foglalja. A SMART jeggyel rendelkező utasok számára egy palack vizet és ízletes uzsonnát biztosítunk. A BASIC jeggyel utazók a fedélzeten vásárolhatnak ételt és italt a SkyBistro menüjéből.
A Lufthansa, mint nemzeti légitársaság, éttermi színvonalú fogásokat kínál a fedélzeten.

További szolgáltatások

A BASIC jeggyel utazó utasok az Eurowings/Germanwings járatain találnak konnektorokat elektromos eszközeikhez, valamint hozzáférést biztosítunk számukra a szórakoztató tartalmakhoz és az ingyenes WIFI hálózathoz a fedélzeten.