Menü

Transavia

Advertisement

Transavia speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a Transavia?

A Transavia menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb Transavia jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott Transavia járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a Transavia járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott Transavia járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) Transavia-ról/ről

Transavia

A Transavia, holland tulajdonú légitársaság immár több mint fél évszázados tapasztalattal áll az utazóközönség rendelkezésére. Az eltelt időszak alatt a légitársaság több mint 110 európai és észak-afrikai célállomás között szállította utasait. A vállalat folyamatosan törekszik arra, hogy népszerű szolgáltatásait egyre több országban tegye elérhetővé. A 2003-as esztendőtől kezdve a KLM leányvállalataként az AIR FRANCE KLM Csoport tagja, melyen belül függetlenül működik a piacon. Elsődleges repülőterük Hollandiában található, emellett azonban bázisai több európai országban is megtalálhatóak. A Transavia tapasztalatát és népszerűségét jól mutatja, hogy a 2014-es évben hozzávetőlegesen 10 millió utasnak segített eljutni célállomásaikra.  

Poggyász

A légitársaság lehetőséget biztosít arra, hogy minden utas magával vihessen egy kézitáskát a fedélzetre, emellett természetesen opcionális lehetőségként biztosítja további poggyászok elszállítását is. Mindazonáltal az említett poggyászoknak meg kell felelniük a Transavia által szabott méret- és számbeli korlátozásoknak, azokat nem léphetik túl. Ezek értelemszerűen a kiválasztott úti cél és a járatra foglalt osztály függvényében kerülnek meghatározásra.

Szolgáltatási osztályok

 A Transavia egy diszkont légitársaság, amely változatos utazási lehetőséget biztosít utasai számára. Az utasok háromféle viteldíj osztály közül választhatnak, melyek által mindenki megtalálhatja azt az utazási formát, amely igényeihez tökéletesen igazodik. Az első „Basic” névre keresztelt viteldíj osztály az alapszolgáltatást tartalmazza, amely az utazás és egy kézi poggyász költségét foglalja magában. Az alapszolgáltatásnál többre vágyó utasok számára a „Plus” viteldíj osztály kínál tökéletes alternatívát, hiszen ez magában foglal további kényelmi szolgáltatásokat, kedvezményes áron. A harmadik, „Max” viteldíj osztály azoknak az igényes utasoknak kínál komfortos utazási lehetőséget, akik számára prioritást élvez a gyors és kényelmes repülőút. A kényelmi szolgáltatások mellett további előnyöket biztosít az utazó számára, így a Transavia kínálatában a legmagasabb minőségű viteldíj osztályt képviseli.

Online utasfelvétel

A Transavia minden járata esetén adott a lehetőség az online utasfelvételre az utazást megelőző 30 - 4 óra között. Amennyiben okostelefonján végzi a bejelentkezést, úgy mindenképpen érdemes lementeni mobil beszállókártyáját, hiszen annak felmutatásával könnyedén elvégezhető a reptéri kapunál történő ellenőrzés. Az esetlegesen felmerülő kérdések, nehézségek esetén javasolt a repülőtársaság online elérhetőségein keresztül további információkat szerezni.

Flotta

A Transavia flottáját modern, környezetbarát és fiatal gépek jellemzik. A légitársaság nagy figyelmet fordít a környezettudatos megoldásokra, ezért gépein egyedi E-Leather® technológiával készült ülések találhatóak. A flotta Boeing 737-700 és Boeing 737-800 típusú gépekből áll, melyek kényelmes és biztonságos utazási körülményeket biztosítanak. A Transavia légitársaság rendszeres járatai mellett, további szolgáltatásként bérbe is adja gépeit.   

Repülőtér

A légitársaság elsődlegesen központja az Amszterdamban található Schiphol repülőtér, amely Hollandia legismertebb reptere is egyben. Professzionális szolgáltatások biztosítják a zökkenőmentes utasforgalmat, emellett modern és hatékony utazási lehetőséget kínál az ország többi részébe is. A repülőtér vonatállomása közvetlen kapcsolatban áll Amszterdam Központi pályaudvarával, emellett könnyedén elérhető általa számos más úti cél is. A repülőtér területén számos vásárlási lehetőség kínálkozik, emellett természetesen adott a lehetőség a Wi-Fi használatára is. Számos hotel és vendéglátóhely található elérhető közelségben, hiszen a város csupán karnyújtásnyira van.

Ellátás

Annak ellenére, hogy az ételek és italok nem képezik részét a jegyárnak, a Transavia ízletes és egészséges finomságok egész tárházával várja utasait. Friss szendvicsek és péksütemények, valamint hűsítő italok állnak rendelkezésre az út során. Emellett az útvonaltól függően kétféle menüből is választhatnak az utasok, melyek aktuális részleteiről érdemes már előzetesen tájékozódni, hogy ne maradjon le az ízletes fogásokról. Amennyiben egyéni igényei szerint választana frissítőt, úgy a légiszemélyzet készséggel áll rendelkezésére az utazás alatt.

Egyebek

A Transavia nagy körültekintéssel igyekszik a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtani utazása közben. A különleges igényű utasok számára egyénre szabott megoldások és utazáskönnyítő segítségek állnak rendelkezésre, melyekkel kapcsolatban javasolt még az utazás megkezdése előtt tájékozódni. A repülőút során különféle szórakozási lehetőség áll rendelkezésre, emellett a légiszemélyzet örömmel áll az utasok rendelkezésére az esetlegesen felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. Érdemes figyelmet fordítani a légitársasság által kínált hűségprogramokra is, hiszen azok által különleges kedvezmények érhetők el.