Menü

Air Serbia

Advertisement

Air Serbia speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a Air Serbia?

A Air Serbia menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb Air Serbia jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott Air Serbia járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a Air Serbia járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott Air Serbia járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) Air Serbia-ról/ről

Air Serbia

Az Air Serbia légitársaság Szerbia legjelentősebb és legnagyobb ilyen cége, a világ egyik legidősebb társasága. 1927 június 17-én alapították meg a céget Aeroput néven, 1947-ben Yugoslav Airlinesra változtatták a nevét, majd 2003-ban Jat Airlinesra. 
10 évvel később az Etihad Airways, Jat Airways és a szerb kormány között kötött szerződés értelmében Air Serbia néven keltették új életre. A társaság utasszállítással, áruszállítással és charterezéssel is foglalkozik. Úthálózataik 30 légikikötőjét a Földközi-tenger térsége teszi ki, az Etihad Airwayszel code share járatokat is működtetnek Ázsiába, Dél- és Észak-Amerikába valamint Ausztráliába. A cég a német Air Berlin légitársasággal is együttműködik.

Poggyász

Az Air Serbia légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak az Air Serbia Légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

Az Air Serbia repülőin turista és business osztályon lehet utazni.
A turista osztályon az útvonaltól függően szolgálnak fel ételeket.
A business osztályon szórakoztató rendszer üzemel, az utasok a reptéren lévő speciális business várókat használhatják, valamint elsőbbségi felszállás a repülőre az igénybevehető szolgáltatások szerves része.

Online check-in

Nincs lehetőség az online check-inre, csak a repülőtéren lehetséges.

Flotta

Az Air Serbia légitársaság flottája 4 Boeing 737-800, 3 ATR 72-200, 2 ATR-72-500 és 8 Airbus A319-es valamint 2 Airbus 320-as repülőgépből áll.

Repülőtér Belgrád,

A belgrádi nemzetközi repülőtér 18 km-re nyugatra található a szerb fővárostól. A terminál épületében bárok, éttermek, boltok valamint autóbérlők találhatóak.

Ételek

Turista osztályon rövid távon a légitársaság harapnivalókat és forró italokat szolgál fel. Amennyiben az út 2-3 óráig tart az utasok hideg harapnivaló és főétel valamint ingyenes bár szerviz közül választhatnak. 3 óra feletti utakon az utasok főételt választhatnak a menüből.
Business osztályon rövid utakon aperitifet szolgálnak fel. Amennyiben az út 1-2 óra között van az utasok a menüből választhatnak ételt. Hosszabb utak esetében az utasoknak 3 fogásos ebédet szolgálnak fel.
Az Air Serbia légitársaság külön kérésre speciális ételeket is készít, feltétele viszont hogy legalább az indulás előtti 24. óráig erről a légitársaságot informálni kell.

Extra szolgáltatások

Amennyiben az Air Serbia légitársaság business osztályán utazik, filmeket nézhet 20 tévé csatornából válogathat, 8 lokális szerb csatorna pl. vígjáték, audiobookok és 12 játék közül választhat. Az Airbus 319 fedélzetén az utasok iPADot használhatnak.