Menü

KM Malta Airlines

Advertisement

KM Malta Airlines speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a KM Malta Airlines?

A KM Malta Airlines menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb KM Malta Airlines jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott KM Malta Airlines járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a KM Malta Airlines járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott KM Malta Airlines járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) KM Malta Airlines-ról/ről

KM Malta Airlines

Az Air Malta Málta nemzeti légitársasága. 1973 március 21-én alapította a máltai parlament. 1974  április 1-e óta két Boeing 720-as B repülővel indított járatokat, amelyeket a Pakistan International Airinestől bérelt. Elindította nemzetközi járatait Londonba, Rómába, Párizsba, Frankfurtba, Manchesterbe és Trypolisba. A légitársaság mindmáig a máltai kormány tulajdonában van.
2002 júniusától a máltai cég a Lufthansa Technik AG-vel kezdett együttműködni, akik a repülőgépek technikai vizsgálatával foglalkoznak. Az Air Maltához tartozik a Shield Insurance Company (Guernsey) Ltd. biztosító társaság. A légitársaság az Air Malta Group fontos tagja, ide tartozik a Holiday Malta máltai tour-operátor is. Amint 2004-ben Málta az Európai Unió tagja lett a nemzeti légitársaság kibővítette desztinációs hálózatát Európa belseje felé nyitva. Kontinensünk és a Földközi-tenger 35 repterén kívül a légitársaság a Közel-Keletre és Észak-Amerikába is indít járatokat, beleértve több charterjáratot is.

Poggyász

Az Air Malta légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak a Air Malta légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

Az Air Malta légitársaságnál turista és business osztályon utazhat.
A turista osztály Flexi lehetőségével az utasok előre kiválaszthatják helyüket a repülőn valamint megváltoztathatják indulásuk dátumát vagy akár törölhetik is azt.
A business osztály Flexi lehetőségével az utasok térítésmentesen megváltoztathatják a repülőútjuk dátumát vagy akár törölhetik is azt. A business osztály utasai elsőként mehetnek át a biztonsági ellenőrzésen, a repülő indulása előtt külön váróban pihenhetnek.  A repülőn az ülésekhez asztalok is tartoznak,a fedélzeten külön elkülönített kabint használhatnak ahol nagyobb hely jut a lábaiknak.

Online check-in

Lehetséges max. 45 perccel a tervezett indulás előtt.

Flotta

Az Air Malta légitársaság 10 repülőgépből álló flottája Airbus A319-100 és A320-200 repülőből áll

Málta Repülőtér

A máltai repülőtér az egyetlen repülőtér az országban. 1 km-re keletre található Luqa városától és 5 km-re DNY-ra Vallett városától. A repülőtér területén több bár, étterem, kávézó és bolt működik ezenkívül elérhető még a Wifi.

Ételek

Az Air Malta légitársaság business osztályán utazóknak speciális menüt szolgálnak fel az ételeket a világ konyhái ihletik és helyi borkülönlegességeket szolgálnak fel melléjük. Ezenkívül ingyenes italt kapnak többek között pezsgőt is.

Extra szolgáltatások

Az Air Malta légitársaság utasai minden útjukon pontokat gyűjthetnek a megtett mérföldek alapján, a pontos szabályzat a foglalási osztálytól függ.