Menü

AirConnect

Advertisement

AirConnect speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a AirConnect?

A AirConnect menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb AirConnect jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott AirConnect járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a AirConnect járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott AirConnect járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) AirConnect-ról/ről

AirConnect

Az AirConnect első járatai 2022 augusztusában szálltak fel. Az AirConnect célja, hogy rövid járatokat kínálva összekösse Románia régióit a közeli repülőtereket kihasználva. Az AirConnect az ATR 72-600 típusú repülőket használja, amelyek a felépítésnek, a kifejezetten rövid távolságokra tervezett motornak és az optimalizált sebességnek köszönhetően fogyasztás szempontjából messze a leghatékonyabb repülőgépek regionális járatok számára.

Poggyász

Az AirConnect 3 kategóriában kínál poggyászt:

  • Kis kézi poggyász. Minden tarifában és csomagban benne van, maximum 6 kg súllyal. Az elfogadott méretek: legfeljebb 40 cm x 30 cm x 20 cm.
  • Nagy kézi poggyász a Fly Value és a Fly Flex Plus díjszabásban és csomagban elérhető. A maximális súly és méret 10 kg, illetve 55 cm x 40 cm x 20 cm.
  • Feladott poggyász. A Fly Value és a Fly Flex Plus díjszabásban és csomagban elérhető, maximum 23 kg súllyal. Az elfogadott méretek: 100 cm x 80 cm x 30 cm. A feladott csomagok maximális száma: 4.

Foglalható osztályok

Az AirConnectnél 4 osztályra lehet foglalni:

  • Fly Light. A legalacsonyabb elérhető díjszabás, ingyenes online vagy reptéri utasfelvétellel. Az ár 1 kis kézi poggyászt tartalmaz.
  • Fly Value. Alacsony viteldíj, amely tartalmazza a Fly Light előnyeit, valamint 1 nagy kézi poggyászt és az ülőhelyválasztás lehetőségét a repülőn (kivéve a kedvezményes üléseket)
  • Fly Flex. A viteldíj tartalmazza a Fly Light előnyeit és 1 feladott poggyászt, ülőhelyválasztást (beleértve a kedvezményes ülőhelyeket a szabad helyek függvényében), elsőbbségi beszállást, ingyenes foglalásmódosítást* (árkülönbség merülhet fel) és szendvicset.
  • Fly Flex Plus. A viteldíj tartalmaz 1 kis kézi poggyászt, 1 nagy kézi poggyászt, 1 feladott poggyászt, ülőhelyválasztást, ingyenes online vagy reptéri utasfelvételt, ingyenes foglalásmódosítást*, 50% visszatérítést utalvány formájában (az alap viteldíj 50%-át, a repülőtéri illetékek 100%-át visszatérítve) és szendvicset.

*retúrjegy esetén, ha mindkét út Fly Flexben vagy Fly Flex Plusban lett lefoglalva, az utas 2 ingyenes módosítást hajthat végre a megváltozott járatszakasztól függetlenül

Online és repülőtéri utasfelvétel

Az online utasfelvétel leghamarabb az indulás dátuma előtt 3 nappal, legkésőbb pedig a menetrend szerinti indulási idő előtt 12 órával lehetséges. A feladott poggyászokkal rendelkező vagy különleges igényű utasoknak legalább 2 órával az indulás előtt a repülőtéren kell lenniük. A csak kézi poggyásszal rendelkező utasoknak 90 perccel korábban kell megérkezniük.

A reptéri utasfelvétel 2 órával az indulás előtt kezdődik, és az utasfelvételi pultok 40 perccel az indulás előtt zárnak be.

A beszállókártya nyomtatott vagy digitális formátumú is lehet.

Úti célok

Az Air Connect Románia legnagyobb városaiba kínál repülőjáratokat: Bukarest (Henri Coandă Repülőtér), Kolozsvár (Avram Iancu Nemzetközi Repülőtér), Temesvár (Traian Vuia Nemzetközi Repülőtér), Konstanca (Mihail Kogălniceanu Nemzetközi Repülőtér), Nagyvárad (Oradea Nemzetközi Repülőtér), Marosvásárhely (Transylvania Repülőtér), Nagyszeben (Sibiu Nemzetközi Repülőtér), Nagybánya (Maramureş Repülőtér), Szucsáva (Ştefan cel Mare Nemzetközi Repülőtér), valamint Budapestre is (Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér).

Flotta

Az AirConnect a kifejezetten regionális járatoknak kifejlesztett ATR 72-600 repülőket használ. Ezek könnyebb szerkezetű, rövid távolságokra tervezett motorral és optimalizált sebességgel rendelkező repülőgépek. Az ATR 72-600 repülőgépek üzemanyag-fogyasztása és károsanyag-kibocsátása mindössze 69 g/km, amivel 3 egymást követő évben az 1. helyre került a regionális repülőgépek kategóriájában. Az ATR 72-600 modellek 44-78 üléssel rendelkeznek.

Székhely

A fő központ a Henri Coandă Nemzetközi Repülőtér (Str. Aurel Vlaicu, no. 9, Otopeni, Ilfov, Románia), amely mindössze 18 km-re található a főváros központjától.