Menü

Jet2.com

Advertisement

Jet2.com speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a Jet2.com?

A Jet2.com menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb Jet2.com jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott Jet2.com járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a Jet2.com járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott Jet2.com járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) Jet2.com-ról/ről

Jet2.com

A Jet2.com brit fapados légitársaság, amely nem független a Dart PLC csoporttól. A társaság 1983-ban kezdte meg működését Chanel Express néven, először áruszállításra tervezték használni. 2001 óta charter- és utasszállító járatokat is kínál. A Chanel Express 2003-ban alapította meg a Jet2.com márkát, amely ezentúl helyettesítette azt. Eleinte a cég székhelye a Bournemouth reptéren volt, de 2006-ban megváltoztatták székhelyüket a Leeds Bradford nemzetközi repülőtérre, innen indították első olcsó járatukat Amszterdamba. A Jet2.com 6 fő bázissal rendelkezik: Alicante, Belfast, East Midlands, Edinbourg, Glasgow, Leeds/Bradford, Manchester és Newcastle. 
A fapados légitársaság repülési hálózata 12 ország összesen 80 desztinációját fedi le. A Jet2.com főleg Európa 10 országának fő üdülőhelyeire, a Földközi-tenger szigeteire és a Kanári-szigetekre viszi az utasokat. A légitársaság Budapesten is jelen van. 
A Jet2.com több díjat is elnyert már. Már első éves működése során az amszerdami Schiphol repülőtéren a legpontosabb légitársaságnak ítélték meg. 2004-ben Yorkshire-ben s Fehér rózsa-díjkiosztóján díjazott lett a  Legjobb Új Turisztikai Piacra lépés címén. 2004 májusában a „The Guardian” és az „Observer” olvasói a legjobb rövidtávú utasszállítónak ítélték meg. 2008-ban a brit Daily Telegraph napilap az olvasóik között levezetett kutatás alapján a Jet2.com-ot a legjobb légitársaságnak ítélte meg, ezért éves díjat kaptak. A Holiday Which? olvasói között készített felmérés alapján ők a legpontosabb légitársaság Nagy-Britanniában valamint a világ második légitársasága, amelyet felhasználói ajánlanának ismerőseiknek.

Poggyász

A Jet2.com légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak a Jet2.com légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

A Jet2.com légitársaság turista osztályt üzemeltet. Egy kevés extra költséggel az utasok kiválaszthatják a helyüket a repülőn vagy extra hellyel rendelkező jegyet választhatnak a lábuknak.

Online check-in

Amennyiben a Jet2.com légitársaság járatán utazik az online check-on az indulás előtti 35. naptól az indulás előtti 5. óráig lehetséges.

Flotta

A Jet2.com fapados légitársaság 55 repülőgépet üzemeltet. A flotta Boeing 737-300, 737-300QC, 737-800, 757-200, 737-300F repülőkből áll.

Leeds/Bradford repülőtér

Ez a nemzetközi repülőtér Leeds és Bradford városok között található. A legnagyobb repülőrét Yorkshire-ben. A repülőtér területén több bár és pub található, kávézó, könyvesbolt, tax free bolt. Az épületen belül Wifi elérhető.

Ételek

A légitársaság fizetős szolgáltatásként háromfogásos ebédet kínál az ár 40 zlotyinál kezdődik. Az ételt a jegy online lefoglalásánál meg lehet rendelni. A menü rendkívül széles és függ az időponttól és az útvonaltól. Ajándékba az utas a megrendelése mellé egy csavart kiflit kap ajándékba.

Extra szolgáltatások

A Jet2.com légitársaság ajándékutalványok vásárlását kínálja ügyfeleinek, ezenkívül saját hűségprogramot üzemeltet.