Menü

Austrian

Advertisement

Austrian speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a Austrian?

A Austrian menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb Austrian jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott Austrian járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a Austrian járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott Austrian járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) Austrian-ról/ről

Austrian

Az osztrák nemzeti légitársaság 1958-ban jött létre. 2000-től az Austrian a legnagyobb légiszövetség tagja, a Star Alliance-é. 
Az Austrian légitársaság magas minőségű szolgáltatásokkal rendelkezik, modern, megbízható és biztonságos. A Austrian járatokhoz tartozó Lauda Airrel és a Tyrolean Airwayszel együtt a csoport 117 úti célba árusít jegyeket.

Poggyász

Az Australian légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak az Australian Légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

Az Austrian légitársaság két foglalási osztályt üzemeltet -turista és a business. Az olcsóbb osztályban a távolság a fotelek közözz kb. 80 cm, az ülések szélessége 44 cm. A székeket 120 fokban lehet dönteni és az utasok a repülőút alatt filmek közül válogathatnak.

Online check-in

Az online check in 36-1 órával a tervezett indulás előtt lehetséges. Ekkor ki lehet választani az ülőhelyet a repülőn. A felszállókártyát ki kell nyomtatni vagy az elektronikus verziót letölteni a telefonra.

Flotta

Az Austrian légitársaság tulajdonában van Európa legfiatalabb és legmodernebb repülőflottája. Az Airbusok és Boeingek átlag életkora 6 év. A repülőgépek széles spektrumának köszönhetően könnyen tud a légitársaság alkalmazkodni az útvonalhoz. Jelenleg 42 géppel üzemelnek.

Repülőtér-Bécs-Schwechat

A légitársaság fő központja 18 km-re található Bécs központjától. Egy épületen belül található a T1 és T2 terminál egy másikban pedig az A1 terminál (olcsó légitársaságok) és a VIP terminál. 2012-ben került átadásra a harmadik terminál amit Skylinknek nevezek el. Jelenleg körülbelül 30 millió utast szolgál ki a repülőtér évente. 
A repülőtéren találhatóak bankautomaták, posta, egésznapos orvosi központ, több bolt, kávézó és étterem. A repülőtér területén Wifi áll az utasok rendelkezésére.

Ételek

Rövid utakon az Austrian légitársaság turista osztályán könnyű harapnivalókat és ételeket szolgál fel. A hosszabb utakon 2 menü közül lehet választani és ezenfelül az utas a landolás előtt italokat és harapnivalót kap.
Az üzleti osztályon rövidtávon utazókat könnyű reggelivel és pompás étellel várják, hosszú utakon az ételeken kívül (3 fajta menü közül lehet választani) még előételt is felszolgálnak.

Extra szolgáltatások

Hosszú utak alatt az utasoknak interaktív szórakozási lehetőségük van: filmek, zenecsatornák, játékok.
A legfiatalabb utasoknak az Austrian légitársaság játékokat, puzzle-t és speciális menüt szolgál fel.