Menü

Tarom

Advertisement

Tarom speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a Tarom?

A Tarom menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb Tarom jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott Tarom járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a Tarom járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott Tarom járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) Tarom-ról/ről

Tarom

A Tarom a román nemzeti légitársaság, amely 97,05%-ban a román Közlekedési Minisztérium birtokában van. Az ország legrégebbi és legnagyobb légitársasága 1920-ban jött létre, de csak 5 évvel később kezdte meg a folyamatos szállítást Bukarest és Galați között. 1989-ben, amikor a román kommunista kormány elesett, a légitársaság  kizárólag ll típusú repülőkre korlátozta működését. 1990-ben ezeket Boeingre és Airbusokra cserélték. 1993-ban a román cég elindította járatait Bangkokba és Montrealba, ezeket a vonalakat 2001-ben szüntették meg hatalmas veszteségeik miatt, majd a rá következő években további távolsági járataik is megszűntek pl. Chicagoba, New Yorkba és Pekingbe.
Jelenleg a Tarom 52 reptéren van jelen Európa, a Közel-Kelet és Észak-Afrika 22 országában. 2010 június 25-e óta a SkyTeam légiszövetség tagja. A Tarom székhelye a Bukarest mellett található Otopeni nemzetközi repülőtéren található.

Poggyász

Az Tarom légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak a Tarom légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

A romániai légitársasággal turista és business osztályon lehet utazni.

Online check-in

Lehetőség van rá 30-60 perccel a tervezett indulás előtt.

Flotta

A román Tarom légitársaság flottája 23 repülőből áll: Airbus A30-300, A318, ATR 42-500, ATR 72-500, Boeing 737-300, B737-700.

Bukarest Otopeni Repülőtér

A Henri Coanda nemzetközi repülőtér Otopeniben található, 16,5 km-re a román fővárostól Bukaresttől. A területén bárok, éttermek, kávézók és több bolt valamint autókölcsönző található. A terminálban ezenkívül speciális Internet hozzáférési pontok találhatóak valamint Wifi Internet hozzáférés.

Extra szolgáltatások

A Tarom légitársaság repülőinek fedélzetén az utasok a Sky Lady színes magazin sorait olvashatják.
Ezenkívül a légitársaság hűségprogramot működtet melynek neve Flying Blue.