Menü

Aeroflot

Advertisement

Aeroflot speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a Aeroflot?

A Aeroflot menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb Aeroflot jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott Aeroflot járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a Aeroflot járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott Aeroflot járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) Aeroflot-ról/ről

Aeroflot

Az Aeroflot Oroszország nemzeti és egyben legnagyobb légitársasága. Hivatalosan a cég 1923 óta létezik. A Szovjetunió idején az ország egyetlen ilyen vállalata volt, a világ legnagyobb légitársaságának számított. 1971-ben a céget az IATA struktúra szerint formálták át, 9 évvel később a XXII. moszkvai Olimpiai játékok résztvevőinek hivatalos utasszállítója volt. Ebből az alkalomból építették meg az új, Seremetyjevói 2 nemzetközi repülőteret.
Amikor a Szovjetunió darabjaira hullott, akkor Oroszország és az utódállamok területén több független repülési cég is létrejött, az Aeroflot vállalat maradványaiból mintegy 300-500 helyi és regionális légitársaság alakult meg. Ezután a cég részvénytársasággá változott. 2006 óta az Aeroflot a SkyTeam légiszövetség tagja.
Ma az orosz légitársaság az élen van konkurenciáival szemben, ha azt nézzük, hogy 50 ország összesen közel 100 úti céljára visz utasokat. Tevékenységük lefedi Európát, Ázsiát, Afrikát a Közel-Keletet és Dél-Amerikát. Járatai Budapestet is érintik.

Poggyász

Az Aeroflot légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak a Aeroflot Légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

A turista osztály utasai serek audió és videó program közül választhatnak, rádióprogramok, TV és filmek állnak rendelkezésre.
A business osztályon a fentieken kívül audió könyvek és játékok közül is választhat az utas.
Minden osztály utasai számára elérhető a vásárlás a fedélzeti tax free boltban. A különbség a turista a business és a prémium osztályok között az utazás klnyelmében van. pl. az ülésk távolságában. Ezenkívül a business és a prémium osztályokban porcelán tányérokon szolgálják fel az ételt.

Online check-in

Amennyiben az Aeroflot járatán utazik akkor az online check-in a tervezett indulás előtti 24. órától az indulás előtti 90. percig lehetséges. Ez a szolgáltatás az indulás előtti 45. percig elérhető. Amennyiben az Aeroflot légitársaságot választja mobil app segítségével is becheckolhat. Ezután kérjük a repülőtéren jelenjen meg, hogy a repülőjegyét kinyomtassák. Az online check-in nem lehetséges az USA valamint India repülőtereiről. Amennyiben 2 éven aluli gyermekkel utazik az online check-in nem elérhető.

Flotta

Az orosz légitársaság flottája 150 repülőből áll (Airbus 319-100, A320-200, A321-200, A330-200, A330-300, Boeing 737-800, Boeing 777-300ER, Suchoj SuperJet 100-95B). A repülőgépek átlagéletkora nem egész 4 év.

Moszkva-Seremetyevó Repülőtér

A nemzetközi repülőtér Moszkvától délre található. 2008-ban a moszkvai Domodiewo repülőtér átvette az első helyet a kiszolgált utasok létszámát tekintve. Ennek ellenére a repülőtér továbbra is Moszkva legfontosabb repülőtere maradt.

Ételek

Az Aeroflot légitársaságnál az útvonal függvényében 4 ételt szolgálnak fel, ebből két ételt melegen. Ezenkívül az út során ingyenes gyümölcsleveket és soft drinkeket szolgálnak fel az utasoknak. Az alkoholok mint a bor, sör és a vodka a fedélzeten megvásárolhatóak. Kérésre vegetáriánus és cukorbeteg menüt is felszolgálnak.