Menü

Turkish Airlines

Advertisement

Turkish Airlines speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a Turkish Airlines?

A Turkish Airlines menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb Turkish Airlines jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott Turkish Airlines járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a Turkish Airlines járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott Turkish Airlines járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) Turkish Airlines-ról/ről

Turkish Airlines

A Turkish Airlines, azaz a Türk Hava Yolları Törökország nemzeti légitársasága. Székhelye az Istanbul Airport repülőtéren van. 1933-ban alapították, 2008 óra a legnagyobb légiszövetség, a Star Allience tagja. A török céget a Skytrax a Legjobb Európai Légitársaságnak ítélte kétszer is, 2011-ben és 2012-ben.
A Turkish Airlanes rendelkezik a legnagyobb légi hálózattal, ami az egy repülőtérről kiinduló járatok számát illeti. A társaság következő nagy központjai Istanbul Airport után az Isztambul-Sabiha Gökçen és az Ankara Esenboğa Airport. A török légitársaság összesen 260 úti céllal rendelkezik a világ összes lakott földrészén.

Poggyász

A Turkish Airlines légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak a Turkish Airlines Légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

Az utasok három foglalási osztály közül választhatnak.
A turista osztályon az ülések közötti hely 78 cm  és 15 fcm-re lehet dönteni. Minden fotel konnektorral és USB-vel felszerelt.
A komfort osztályon az ülések 49 cm szélesek a következő ülésig való távolság 116 cm. Az ülést 22 cm-re lehet dönteni. Minden ülés extra lábhellyel rendelkezik.
A business osztályon az ülések a döntés után 188 cm hosszúak. Masszázs funkcióval rendelkeznek, olvasólámpával valamint nagy fejtámasszal.

Online check-in

A tervezett indulástól számított 24-9 óra között tehetik meg az utasok az online check-int, melynek során a helyüket is kiválaszthatják a repülőn. A csomagok feladását a repülőtéren amennyiben nemzetközi útról van szó a 60. percig amennyiben helyi útról van szó az indulás előtti 45. percig lehet megtenni.

Flotta

A török légitársaság flottája 262 repülőgépből áll melyekből 88 Boeing 737-800-as, 42 Airbus A321-200-as és 33 Airbus A320-200-as.

Isztambul Repülőtér

Isztambul fő repülőtere a város európai oldalán található, 35 km-re északnyugatra a városközponttól. A 2015 és 2018 közötti években épült, 2019 áprilisában vette át a város addigi legjelentősebb repülőterének, az Isztambul-Atatürknek a szerepét, amely Európa egyik legnagyobb repülőterének számított egykor.

Az Isztambul Repülőtér jelenleg egy terminált foglal magába, ez a világ legnagyobb ilyen jellegű építménye, amely egy tető alatt helyezkedik el. A terminált úgy tervezték, hogy évente 90 millió utast tudjon kiszolgálni. A repülőtér bővítési terveiben további terminálok építése szerepel, amelyek 2030-ra már évi 200 millió utast szolgálhatnak ki.

Ételek

A turista osztályon meleg vagy hideg ételeket szolgálnak fel attól függően milyen hosszú az út valamint hogy milyen irányú a repülőút. A menüt a legjobb török és európai konyha alapján állították össze. Hosszú utakon az utasokat süteményekkel és szendvicsekkel kínálják.
Speciális ételeket minden nemzetközi úton kínálnak.
Comfort osztályon minden utast drinkkel fogadnak, ezenkívül a menüben friss termékekből előállított ételek is vannak, meleg ételek, desszertek, gyümölcsök és sajttálak. A leszállás előtt az utasoknak újból hideg vagy meleg ételeket kínálnak fel.
A business osztályon felszolgált ételek függnek az utazás irányától. A hosszú utakon két ételt kapnak az utasok valamint harapnivalót. Az előételek és levesek széles választékát nyújtja  Turkish Airlines valamint az erős török kávé és a nemzeti finomságok is a választék részét képezik.

Extra szolgáltatások

Némely útvonalakon kérheti a video szolgáltatást ahol filmek, audiobookok, játékok és gyerek szórakoztató műsorok közül válogathat.
Ezenkívül az utasok az utazás során szabadon küldhetnek SMSeket és emaileket. 1 üzenet elküldésének díja 1,6 USD.