Menü

TAP Air Portugal

Advertisement

TAP Air Portugal speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a TAP Air Portugal?

A TAP Air Portugal menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb TAP Air Portugal jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott TAP Air Portugal járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a TAP Air Portugal járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott TAP Air Portugal járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) TAP Air Portugal-ról/ről

TAP Air Portugal

A TAP Air Portugália nemzeti légitársasága. 1945 márciusában jött létre Humberto Delgado kezdeményezésére. Eleinte Transportes Aero Portuguesesnek hívták. Az első repülésre 1946 szeptemberében került sor Lisszabonból Madridba. Két évvel később az IATA tagja lett, és 2005 óta a Star Aliance légiszövetséghez tartozik. Széles úti célhálózata a budapesti repteret is lefedi. A TAP code-share járatokat is működtet a PLL LOT-tal.
Louis Feraud tervező, aki a 60-as i 70-es években öltöztette a filmsztárokat – Brigitte Bardotot, Ingrid Bergmant, Elisabeth Taylort és Grace Kellyt – elkészítette 1970-ben a TAP légiutas-kísérői számára egyenruháikat. 
Az első nő 1989-ben vezette a gépet.
A légitársaság Lisszabonban saját múzeummal rendelkezik, amely a cég 40 éves évfordulójára nyitotta meg kapuit.

Poggyász

A TAP légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak a TAP légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

A TAP légitársaság két foglalási osztályt üzemeltet: turista és business.
A turista osztály kényelmet biztosít, szórakozást valamint finom ételeket.
A business osztályban pedig igazi kényelem és pihenés várja az utasokat. A A330-as repülőgépek ülései ággyá alakíthatóak, külön laptophoz jó konnektorokkal vannak felszerelve, nagy gyapjú pokróc antiallergén párnák, hangtompító füllhallgatók, szemfedők, füldugók, zoknik és kozmetikai termékek állnak az utasok részére.
Ezenkívül néhány repülő műholdas telefonnal felszerelt.

Online check-in

Amennyiben  a TAP légitársaság repülőivel utazik az online ckeck-in az max. 72 órával az indulás előtt lehetséges. Amennyiben az USA-ba tart útjuk az indulás előtti 24 óráig lehetséges az online check-in. Frankfurtba, Münchenbe, Zágrábba, Genfbe és Zürichbe tartó járatok esetében pedig max. az indulás előtti 23 óráig.

Flotta

A portugál TAP légitársaság flottája 55 repülőgépből áll: Airbus A319-100, A320-200, A321-200, A330-200, A340-300.

Lisszabon Repülőtér

A lisszaboni nemzetközi repülőtér (Lisbon Portela Airport), a legnagyobb repülőtér az országban és egész dél-európában. Kb. 7-re található a portugál fővárostól. Európában egyedi módon a városközpontban található. A repülőtéren több étterem, bár, kávézó, bolt és autókölcsönző található. A repülőtéren Internet hozzáférési pontok biztosítottak.

Ételek

Mindkét foglalási osztályban a TAP Air Portugal légitársaság fedélzetén finom és meleg ételeket szolgálnak fel

Extra szolgáltatások

A TAP légitársaság Airbus A330 repülőiben interaktív audió és videó rendszer érhető el. Ennek köszönhetően az utasok filmeket, dokumentumfilmet, sorozatokat, híreket nézhetnek, játszhatnak vagy éppen zenét hallgathatnak. Néhány repülőjük külső kamerával felszerelt ennek köszönhetően az utasok megfigyelhetik a felszállást illetve a landolást. A repülőút alatt folyamatosan figyelheti a repülés útját, hőmérsékletet a tervezett érkezési időt, a városokat amelyben a repülő leszáll egy interaktív térképen. A TAP légitársaság elsőként Európában elindította a fizetett Wifi szolgáltatást melynek segítségével az utasok a repülőút alatt is szabadon Internetezhetnek. Ez a szolgáltatás az Európából mindkét Amerikába tartó útvonalakon elérhető.