Menü

Air Transat

Advertisement

Air Transat speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a Air Transat?

A Air Transat menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb Air Transat jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott Air Transat járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a Air Transat járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott Air Transat járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) Air Transat-ról/ről

Air Transat

A kanadai Air Transat légitársaság 1986-ban alakult meg, akkor főleg a pihenő turizmusra koncentráltak. Télen főleg Kanada és a Karib-szigetek, az USA, Mexikó és Dél-Amerika között indítanak járatokat, azonban nyáron Európába.

Poggyász

Az Air Transat légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak a Air Transat légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

Az Air Transat légitársaságnál négy foglalási osztály létezik. Az első három turista osztály között nincs nagy eltérés. Minden utasnak a repülőjegy megvételével az alábbi szolgáltatások járnak: étkezés, egy pohár bor, meleg és hideg italok. Ezenkívül a repülő fedélzetén hozzáférésük van a legfrissebb újságokhoz. A jegy árában benne van 1 db kézipoggyász (10 kg-ig) valamint 1 db feladott poggyász (23 kg-ig). A foglalási osztályok a lemondás illetve a foglalás változtatásának lehetőségével térnek el egymástól.

Online check-in

Az online check-in 2-24 órával a tervezett indulás előtt lehetséges.

Flotta

Télen az Air Transat légitársaságnál 28 repülő repül nyáron pedig 26. A flotta A310-300, A330-200, A330-300 és Boeing 737-800 repülőkből áll.

Montreal-Pierre Elliott Trudeau Repülőtér

Az Air Transat légitársaság fő bázisa a Dorvalban Montreal mellett található repülőtér. Quebek tartomány legforgalmasabb repülőtere, Kanada harmadik legnagyobb repülőtere az utaslétszámot tekintve és a negyedik legforgalmasabb.
A repülőtér 1940 óra működik mint a második Montrealban. Az első 1927-ben megnyitott repülőtér nem tudta kiszolgálni a kialakult utaslétszámot.
A repülőtér területén több bolt, étterem, autókölcsönző található.

Ételek

A fedélzeten gyors és egyszerű ételeket szolgálnak fel- pizza, szendvicsek és harapnivalók. A menü függ az útvonaltól és az út hosszától. A repülőn csokoládé és italok vásárolhatóak.