Menü

easyJet - olcsó repülőjegy az eSky

Advertisement

easyJet speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a easyJet?

A easyJet menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb easyJet jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott easyJet járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a easyJet járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott easyJet járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) easyJet-ról/ről

easyJet

Az easyJet brit fapados légitársaság. Mérete alapján a világ harmadik, Európa második legnagyobb légitársasága. 
Az easyJetet 1955-ben hozta létre egy görög-ciprusi üzletemben, Stelios Haji-Ionnou. Eleinte a légitársaság két leasingelt Boeing 737-200-as repülőgéppel működött, ezek két belföldi vonalat szolgáltak ki a London Luton reptérről Edinbourgba és Glasgow-ba. Az első nemzetközi útját a légitársaság 1997 októberében tette meg Londonból Amszterdamba. 
Ma az easyJet bel- és külföldi járatokat is üzemeltet, összesen 32 Európai és Észak-Afrikai országba 600 vonalon. Magyarországon a légitársaság Budapesten rendelkezik járatokkal. A társaság legtöbb célpontján a városközponthoz közelebbi reptereket használja. 
Az easyJet brit fapados légitársaság székhelye a London Luton reptéren található. Ezen kívül a cég kontinensünkön 24 bázissal rendelkezik, a legnagyobb a Londonhoz közeli Gatwick reptéren van.

Poggyász

Az easyJet légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak az easyJet Légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

A Standard tarifa semmilyen extra nem biztosít semmilyen extra szolgáltatást.

Azon utasok akik az easyJet Flexi szolgáltatást megvásárolják változtathatják a foglalásuk feltételeit. Ezenkívül gyorsabban felmehetnek a fedélzetre valamint elsőbbséggel adhatják le a csomagjaikat.

Online check-in

Az online check-in 30 nap és 2 óra között lehetséges a tervezett indulás előtt. Ezután kérjük nyomtassa ki a felszállókártyáját. Amennyiben a repülőtéren van rá lehetőség hogy beolvassák az információt a mobiltelefonjáról úgy arra is letöltheti nyomtatás nélkül.

Flotta

A brit légitársaság flottája több mint 200 repülőből áll, melyek közé Airbus A319-100, A320-200 és Boeing 737-200 repülőgépek tartoznak többségük nem idősebb mint 3,5 éves.

London-Luton Repülőtér

A nemzetközi repülőtér 4 km-re található Luton központjától és kb. 55 km-re ÉNY-ra a brit fővárostól. Nagy Brittania negyedik legnagyobb repülőtere. A repülőtéren kávézók, éttermek, boltok (tax free) és autóbérlők találhatóak. Ingyenes Wifi hozzáférés biztosított, valamint Internet kávézók szolgáltatásait is igénybe lehet venni.

Ételek

A repülőút során az easyJet nem szolgál fel ingyenes ételeket. Külön térítés ellenében megvásárolhatóak az ételek.

Extra szolgáltatások

Az utasok a repülőút során ebédelhetnek az easyKiosk alkalmazást használva vagy kozmetikai cikkeket, emlékeket vásárolhatnak a fedélzeti boltban.