Menü

Vueling

Advertisement

Vueling speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Advertisement

✔️ Hol repül a Vueling?

A Vueling menetrendje számos népszerű városból származó útvonalakat tartalmaz. Az elérhető járatok ellenőrzéséhez használja az eSky keresőt.

✔️ Mikor vásárolhatom meg a legolcsóbb Vueling jegyeket?

A legjobb, ha a minél korábban megveszi a repülőjegyeket a kiválasztott Vueling járatra.

✔️ Milyen légitársaságok repülnek hasonló útvonalakon?

A városokba, amelyekbe a Vueling járatot indít, más légitársaságok is indítanak járatokat, a kívánt járatokat megtalálja az eSky oldalán.

✔️ Lefoglalhatom-e a szállodát a repülőjeggyel együtt a megadott Vueling járatra?

Az eSky segítségével lefoglalhatod a Repülő + Hotel csomag részeként a szállást is. Ennek köszönhetően az utazás nem csak kényelmesebb lesz, hanem a csomagkedvezményeknek köszönhetően pénzt takarít meg.

Tudjon meg többet a(z) Vueling-ról/ről

Vueling

A Vueling Airlines egy spanyol fapados légitársaság, amelynek székhelye a barcelonai El Prat reptéren és a római Fiumicino repülőtéren van. A légitársaság neve a spanyol „vuelo” szóból származik, amely „repülést” jelent. 
A szállító rendelkezik még 13 bázissal a következő helyszíneken: A Coruña, Alicante, Amszterdam, Bilbao, Firenze, Gran Canaria, Malaga, Palma de Mallorca, Párizs-Charles de Gaulle, Párizs-Orly, Santiago de Compostela, Sevilla és Valencia valamint Ibiza és Minorca, amelyeket a nyári szezonban vesz igénybe.
A cég több mint 100 útvonalat működtet Barcelona vagy Róma és Afrika, Ázsia valamint Európa más városai között. A második legnagyobb légitársaság Spanyolországban. 
A Vueling cég 2004-ben alakult meg. Eleinte a cég két Airbus A320-sal rendelkezett, amely Barcelona és Ibiza, Palma de Mallorca valamint a párizsi Charles de Gaulle reptér között közlekedett.

Poggyász

A Vueling Airlines légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak a Vueling Airlines Légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

A Vueling Airlines légitársaságnál csak egy foglalási osztály létezik, amelyben több árcsomag közül választhat.
A program minden résztvevője 3 pontot kap minden euróért, amelyet repülésre költ.
Az Optima tarifa lehetőséget ad az ülőhely kiválasztására, azonnali check-in-re és arra, hogy a fedélzetre ingyenesen felvihess egy regisztrált csomagot. A gyerekekkel utazó családok számára dolgozták ki azt a Family tarifacsomagot, amelynek köszönhetően a családok elsőként léphetnek a fedélzetre 2 évesnél fiatalabb gyerekeikkel és egyes repülőtereken igénybe vehetik a nekik kijelölt check-in pultokat. A TimeFlex tarifa lehetővé teszi foglalásaid rugalmas kezelését – könnyen módosíthatod utazásaid időpontját.

Online check-in

Amennyiben az online check-on lehetőségét választja azzal időt spórolhat a repülőtéren. A felszállókártyáját előre kinyomtathatja vagy letöltheti telefonjára a mobil app segítségével.
Az online check-in a jegy lefoglalása után egyből elérhető a tervezett indulás előtti 4. óráig. (ez alól kivételt képeznek a következő repülőterek- Lisszabon, Cardiff, Lyon, Prága, Frankfurt, London-Heatrow mivel ezeken a repülőtereken az indulás előtti 24. óráig megengedett az online check-in).
Az online check-in során kiválaszthatja ülőhelyét a repülőn.

Flotta

A Vueling légitársaság 120 Airbus A319-100, Airbus A320-200, Airbus A320neo, és Airbus A321-200 repülőgéppel rendelkezik.

Barcelona-El Prat repülőtér

A repülőtér 12 km-re nyugatra található Barcelona központjától. A második legnagyobb repülőtér a madridi Barajas után Spanyolországban és a 31. a világon. A Vuelinga, Iberia Regional valamint a Ryanair bázis repülőtere.
A legtöbb repülőjáratot a Vieling, easyJet, Lufthansa valamint az Air Europa társaságok szolgálják ki. A legkedveltebb útvonal Barcelonából a London-Gatwick repülőtér, valamint az Amsterdam-Schiphol, Párizs Charles de Gaulle, Frankfurt Nemzetközi repülőtér és a római Fiumicino repülőtér.

Ételek

A Vueling légitársaság menüje nagyon változatos. Az Excellence tarifában utazó utasok a jegy árában kapják meg a harapnivalót és az italokat.

Extra szolgáltatások

Amennyiben az Excellence csomagot választotta akkor a repülőtéren igénybe veheti a speciális várótermeket.