Menü

Vueling

Vueling speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Mutassa meg a szűrőket

Vueling

A Vueling Airlines egy spanyol fapados légitársaság, amelynek székhelye a barcelonai El Prat reptéren és a római Fiumicino repülőtéren van. A légitársaság neve a spanyol „vuelo” szóból származik, amely „repülést” jelent. 
A cég 13 további bázissal rendelkezik: Coruña, Alicante, Amszterdam, Bilbao, Brüsszel, Firenze, Madrid, Málaga, Palma de Mallorca, Párizs-Orly, Sevilla és Velence, valamint Ibiza, ahová a járatokat a nyári időszakban lehet igénybe venni. 
A cég több mint 100 útvonalat működtet Barcelona vagy Róma és Afrika, Ázsia valamint Európa más városai között. A második legnagyobb légitársaság Spanyolországban. 
A Vueling cég 2004-ben alakult meg. Eleinte a cég két Airbus A320-sal rendelkezett, amely Barcelona és Ibiza, Palma de Mallorca valamint a párizsi Charles de Gaulle reptér között közlekedett.

Poggyász

A Vueling Airlines légitársaság fedélzetére kézipoggyász felvihető. A megengedett méretet és súlyt a légitársaság határozza meg. Ezen méretek az útfonaltól és a foglalási osztálytól függhetnek. A feladott poggyásznak a Vueling Airlines Légitársaság esetében meghatározott méretűnek és súlyúnak kell lennie. Ezen esetben is a méretek a foglalási osztálytól és az útvonaltól függnek.

Foglalási osztályok

A Vueling Airlines légitársaságnál csak egy foglalási osztály létezik, amelyben több árcsomag közül választhat.
A Basik tarifacsomag a Punto programban pontgyűjtési lehetőséget nyújt. Minden résztvevő 1 pontot kap minden kiadott 2 EUR után.
Az Optima tarifacsomaggal kiválaszthatja ülőhelyét. Néhány repülőteren megváltoztathatja indulási idejét az aznapi korábbi gépek valamelyikére.
Az Excellence Fare tarifacsomagban, az utasoknak kényelmes fotelek állnak rendelkezésére az első sorban ahol a melletük lévő ülőhelyek szabadon maradnak. A tarifa lehetőséget nyújt hogy indulásának dátumát és idejét megváltoztassa.  Az utasok gyorsabb ellenőrzésen esnek át a repülőtéren, elsőbbségi felszállásuk van a fedélzetre valamint kiválaszthatják a helyüken a repülőkön.

Online check-in

Amennyiben az online check-on lehetőségét választja azzal időt spórolhat a repülőtéren. A felszállókártyáját előre kinyomtathatja vagy letöltheti telefonjára a mobil app segítségével.
Az online check-in a jegy lefoglalása után egyből elérhető a tervezett indulás előtti 4. óráig. (ez alól kivételt képeznek a következő repülőterek- Lisszabon, Cardiff, Lyon, Prága, Frankfurt, London-Heatrow mivel ezeken a repülőtereken az indulás előtti 24. óráig megengedett az online check-in).
Az online check-in során kiválaszthatja ülőhelyét a repülőn.

Flotta

2014 novembere óta a Vueling légitársaság flottája 91 repülőből áll (Airbus A319-100, Airbus A320-200, Airbus A321-200)

Barcelona-El Prat repülőtér

A repülőtér 12 km-re nyugatra található Barcelona központjától. A második legnagyobb repülőtér a madridi Barajas után Spanyolországban és a 31. a világon. A Vuelinga, Iberia Regional valamint a Ryanair bázis repülőtere.
A legtöbb repülőjáratot a Vieling, easyJet, Lufthansa valamint az Air Europa társaságok szolgálják ki. A legkedveltebb útvonal Barcelonából a London-Gatwick repülőtér, valamint az Amsterdam-Schiphol, Párizs Charles de Gaulle, Frankfurt Nemzetközi repülőtér és a római Fiumicino repülőtér.

Ételek

A Vueling légitársaság menüje nagyon változatos. Az Excellence tarifában utazó utasok a jegy árában kapják meg a harapnivalót és az italokat.

Extra szolgáltatások

Amennyiben az Excellence csomagot választotta akkor a repülőtéren igénybe veheti a speciális várótermeket.