Menü

Budapest - Olcsó Repülőjegy

Mutassa meg a szűrőket

Budapest

Repülőjegy - Budapest

Magyarország fővárosa egyre növekvő népszerűségnek örvend az utazók körében, így nem meglepő, hogy mára számos utazási ügynökség kínál szervezett utazásokat Budapestre, emellett légitársaságok sokasága szállítja az utasokat rendszeresített járatain. Amennyiben olcsó járatokat keres Budapestre, több lehetőség is rendelkezésére áll. Az egyik legjobb választás letölteni az eSky mobil applikációját, ahol a hatékonyság és a kedvezményes utazás kéz a kézben járnak. Természetesen asztali gépén is számos weboldalt érhet el, ahol a jegyárakról, valamint utazási kedvezményekről tájékozódhat.

Napjainkban már bárkinek lehetősége van gyorsan és hatékonyan megszerveznie utazását, hiszen számtalan szolgáltató ajánlata közül választhat. Az egyik leginkább javasolt megoldás amennyiben pénzt és időt szeretne megtakarítani miközben az olcsó járatokat keres Budapestre az eSky „Repülés + Hotel” ajánlata, amely egy intelligens keresőmotor segítségével választja ki a legjobb javaslatokat az Ön által beállított preferenciák alapján.

Utazási ajánlatok összehasonlítása Budapestre

A repülőjegyek valamint szálláshelyek ára és rendelkezésre állása nagyban függ az adott időszaktól, hiszen főszezonban várhatóan jóval többet kell fizetnünk ezekért a szolgáltatásokért. Örökérvényű tanács, hogy minél korábban foglaljuk le repülőjegyeinket és szállásunkat, annál több pénzt van lehetőségünk megtakarítani. A korábban említett „Repülés + Hotel” szolgáltatás az eSky legmodernebb alkalmazása, amely az utasok igényei szerint lett kifejlesztve. Amellett, hogy kényelmes és egyszerű alternatívát kínál az utazásszervezés bonyodalmaira, lehetőséget kínál arra is, hogy megismerje más utazók véleményét az adott szálláshelyekkel kapcsolatban, melyet személyes tapasztalataik ihlettek.

Az olcsó járatok Budapestre főként a leginkább ismert diszkont légitársaságok ajánlataiban érhetőek el, ugyanakkor lehetőségünk van az év bármely szakában kivételes ajánlatokat kifogni. Ennek érdekében érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni az aktuális árakat, ajánlatokat, hogy ne maradjunk le a kedvező lehetőségről és több pénzt spórolhassunk meg.

Repülőterek Budapesten

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Magyarország 5 legnagyobb nemzetközi repülőtere közül a legismertebb, a legtöbb légitársaság elsődlegesen ezt veszi igénybe. Az olcsó járatok mellett a repülőtér közelsége, valamint modern és minden igényt kielégítő szolgáltatásai teszik Budapestet a régió egyik legnépszerűbb célállomásává.

A repülőtér egyaránt kiszolgálja a polgári szállítás, valamint a légi szállítmányozás igényeit, emellett a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre bővülő paraméterekkel várja a látogatókat. A repülőtér szomszédságában minden igényt kielégítő szállodai szolgáltatás érhető el, amely megkönnyíti az utazók számára az esetleges átszállással járó fáradalmak kipihenését. A repülőtér utasforgalma jelenleg megközelíti az évi 15 millió főt, ezáltal Magyarország legforgalmasabb légi kikötőjének számít.

Miként juthatunk el a Budapest repülőtérről a városközpontba?

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér a városközponttól 15 km-re helyezkedik el, így akár tömegközlekedéssel, akár taxival gyorsan és könnyedén elérhető. A repülőtéren számos személyi szállítással foglalkozó cég kínálja szolgáltatásait, így akár előre egyeztetett időponttal rendelkezünk, akár a helyszínen szeretnénk igénybe venni a szolgáltatásaikat, egyaránt könnyedén megoldható a városközpontba való eljutás.

Azok számára, akik tömegközlekedéssel szeretnének eljutni Budapest belvárosába a Deák Ferenc térről induló 100E jelzésű, közvetlen járat áll rendelkezésre. Szintán reális alternatívát a 200E jelzésű busz, amely a repülőtér és Kőbánya-Kispest metróállomás között közlekedik, ahonnan gyorsan és egyszerűen tovább utazhatunk a városközpontba.

Mikor érdemes repülőjegyet vásárolni?

A legnagyobb eséllyel akkor tudunk olcsón repülőjegyet vásárolni, amennyiben jóval a tervezett utazás előtt vesszük meg a jegyeket. Általában a szezont megelőző pár hónapban már folyamatos áremelkedés tapasztalható, így amennyiben lehetőségünk van rá, akár fél évvel korábban is érdemes követnünk a jegyárakat és minél előbb megvásárolni azokat. Természetesen a szezonon kívül nagyobb eséllyel akadunk kedvezményes jegyekre, azonban a főszezonra vonatkozó jegyvásárlás sem jár feltétlen nagyobb kiadással amennyiben tudatosan vásárolunk.

Egy másik, ámde jóval „kockázatosabb” alternatíva amennyiben közvetlenül az utazás előtt vásárolunk jegyet, azonban ebben az esetben számos kockázati tényezővel kell számolnunk. Az egyik legnyilvánvalóbb problémát az okozhatja, amennyiben a tervezett dátumra elfogynak a szabad helyek, így akár a lefoglalt szállás is veszélybe kerülhet. Ezt a megoldást mindenképpen szerencsés elkerülni, így kizárólag abban az esetben kínál reális alternatívát amikor spontán indulunk útra.

Olcsó járatok Budapestre

Az olcsó járatok többségét szezontól függetlenül a diszkont légitársaságok kínálják Budapestre. A legismertebb és leginkább népszerű szolgáltatók a Wizzair és a Ryanair melyek számos európai nagyvárosból indítják olcsó járataikat Budapestre. A kellő időben vásárolt jegyárak hihetetlen árkedvezményeket kínálhatnak az utazók számára, így akár egy rövidebb látogatásra is bármikor opcionális választás lehet eljutni Budapestre.

A jegyvásárlás során mindenképpen legyünk körültekintőek, lévén a diszkont légitársaságok számos kényelmi opciót kínálnak kisebb-nagyobb feláron, melyek nagyban megkönnyíthetik a kényelmes utazást. Természetesen az olcsó járatok Budapestre különféle lehetőséget kínálnak a csomagok szállításával kapcsolatban, így érdemes a foglalás során az igényeinkhez legmegfelelőbb megoldást választanunk.

Népszerű légitársaságok budapesti járatokkal

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérrel számos légitársaság áll kapcsolatban, melyek a világ minden tájáról indítják járataikat. A teljesség igénye nélkül a British Airways, az Alitalia, Eurowings, Emirates, American Airlines vagy éppen a Lufthansa és a KLM járataival lehet eljutni Budapestre, azonban emellett több mint 50 társaság kínálja szolgáltatásait az utazók számára.

A diszkont légitársaságok közül a korábban említett Wizzair és Ryanair mellett számos egyéb szezonális charter társaság járatai közül választhatunk, így minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, hogy akik olcsó járatokat keresnek Budapestre, megtalálják a számukra leginkább ideális választást.

✔️ Léteznek az eSky.hu oldalán promóciók Budapestre induló járatokra?

Az eSky.hu oldalán rendszeresen jelennek meg promóciók és utazási lehetőségek alacsony áron. Kövessen minket és merítsen ihletet!

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Budapestre induló járatra gondoskodhatok utazási biztosításról?

Az eSky.hu oldalunkon, repülőjegyek foglalásakor az útlemondási biztosítás is igénybe vehető. Ennek köszönhetően az utazása biztonságos és kényelmes lesz.

✔️ Ha lefoglalok egy repülőjegyet Budapestre induló járatra, vásárolhatok szálláslehetőséget is?

Az eSky.hu oldalán van szállás kereső, amelynek köszönhetően az utazás előtt gondoskodhat pihenéséről az utazás helyszínén. Foglalhat szállást a jegytől függetlenül, vagy a Repülő + Hotel csomag részeként.

✔️ Milyen légitársaságok ajánlanak repülőjegyet Budapestre?

Az eSky.hu oldalán gondoskodunk arról, hogy a(z) Budapestre induló járatokra legyenek ajánlatok diszkont légitársaságoktól, ahogy magas szintű szakterületre szakosodott légitársaságoktól is egyaránt.

Repülőterek Budapesten

Budapestre közlekedő népszerű légitársaságok

Magyarország fővárosa Budapest, amely közel 2 millió lakosával az ország legnépesebb települése. A Duna két partján elterülő város híres műemlékeiről, fürdőiről, valamint a kulturális programlehetőségekről, melyek egész évben várják a látogatókat. Az olcsó járatok Budapestre számos európai nagyvárosból közlekednek, amely a gazdasági kivándorlás miatt a hazautazók számára kiváló alternatívát kínál. Budapest európai tekintetben kedvező árszintet garantál a turisták számára, emellett biztonságos, színes látnivalókban gazdag. A Balaton, amely Közép-Európa legnagyobb tava már hosszú évtizedek óta közkedvelt úti cél a turisták körében. A rendszeres járatok Budapestre gyors és költséghatékony utazást kínálnak az utazóknak. Ismerje meg Ön is a magyar konyha csodálatos ízvilágát, a páratlan magyar vendégszeretetet, amellyel az érkezőt fogadják és töltsön el egy kellemes nyaralást Budapesten.  

Szállást keresel? Itt ellenőrizheted a legjobb ajánlatokat Budapesten

Találjon hotelt Budapesten