Menü

Hogyan törölhető egy foglalás?

Hogyan törölhető egy foglalás?

Ha szeretnél törölni egy személyautó foglalást, lépj aFoglalásom fülre. Itt módosíthatod afoglalást, hu. választhatsz másik autót vagy hozzáadhatsz huusz felszerelést vagy új foglalást készíthetsz.

A foglalás törlésére is lehetőség van a Szerződési feltételekbenmegadott módon.

Teljes egészében kifizetett foglalás

Ha már a foglaláskor előre kifizeted az autó bérlését, akkor az autó felvétele előtt max. 48 órával törölheted a foglalást. A később törölt foglalásokért három napi bérlésnek megfelelő összeget kell fizetni. A törlésért fizetett összeg nem lesz magasabb, mint azautó bérlésneketljes összege.

Foglalóval kifizetett foglalás

Ha a jármű kölcsönzéséért csak a teljes összeg egy részét fizeted be, ha az átvétel előtti 48 órán belül törlöd a foglalást, a befizetett előleget nem kapod vissza. A később törölt foglalásokért fizetni kell - az előleg összegét vagy három nap bérleti díjat - attól függően, hogy melyik összeg nagyobb.

Ha nem veszed fel az autót

Ha a bérlés előtt közvetlenül törlöd a foglalást vagy nem mész az autóért az előre megbeszélt időpontban, a bérleti költség 100%-át fizeted.

Ugyanezek az elvek érvényesek abban az esetben, ha az autó átvételekor nem lesz nálad dombornyomott hitelkártya a sofőr nevére kiállítva, vagy készpénz a letét fedezésére, az adott kölcsönző előírásaitól függően.

Figyelem! A kölcsönzők alkalmazhatnak saját szablyokat a foglalások törlésével kapcsolatban. Ezekkel megismerkedhetsz már az autó bérlése során. Megnézheted a Foglalásom fület vagy felveheted velünk a kapcsolatot.

 

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Interested but need more info?
Köszönjük segítségét

Az Öntöl kapott visszajelzés segít nekünk hogy a témák lényegesek maradjanak

Temporarily we could not send your suggestions

Send again Próbálja meg később