Menü

Bejelentkezés a hotelben

Bejelentkezés a hotelben

Miután megérkezett a hotelbe, először jelentkeznie kell a recepciónál, hogy bemutassa azokat a dokumentumokat, amelyekkel jogosult igénybe venni a hotel szolgáltatásait – egy nyugtát vagy egyéb megerősítését a foglalásának, valamint egy okmányt, amellyel igazolni tudja a személyazonosságát. A hotel vendégeit arra is megkérhetik, hogy mutassanak be egy másik fényképes igazolványt is az összehasonlítás miatt.

A bejelentkezés időpontja

Ma már a jelentősebb üdülőhelyek legtöbb hoteljében 24 órás recepció működik. Ettől függetlenül a bejelentkezés gyakran csak helyi idő szerint 14 órától lehetséges. A hotelekben a foglalási nap általában 10 és 12 óra között ér véget, ilyenkor a távozó vendégek kiköltöznek a szobájukból, amelyet aztán a személyzet előkészít a következő vendégeknek. Kisebb szálláshelyeken, illetve a vendégházakban eltérő lehet a bejelentkezési idő, ezért azt javasoljuk, hogy az utazás előtt nézze meg, mikor a legalkalmasabb megérkezni a szálláshelyre.

A bejelentkezés során a vendéget tájékoztatni kell arról, hogy távozáskor meddig kell elhagynia a szobát, illetve arról, hogy az ott tartózkodása alatt milyen felszereléseket és szolgáltatásokat vehet igénybe. A bejelentkezés befejezése után a vendég megkapja a kulcsot vagy kártyát a szobájához.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Interested but need more info?
Köszönjük segítségét

Az Öntöl kapott visszajelzés segít nekünk hogy a témák lényegesek maradjanak

Temporarily we could not send your suggestions

Send again Próbálja meg később