Menü

Hotel transzfer a repülőtérről

Hotel transzfer a repülőtérről

Számos hotel biztosít transzfert a repülőtér és a hotel között. Az oldalainkon megtalálható hotel leírásokban megtalálhatja a vonatkozó információkat, elérhető-e ez a szolgáltatás a kiválasztott hotelben, vagy sem. Amennyiben igen, Ön azonnal lefoglalhatja a szállásfoglalást követően. Mindössze annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép Ügyfélszolgálatunkkal vagy küld számunkra egy emailt. Ezt követően mi az Ön nevében kapcsolatba lépünk a hotellel a szolgáltatás kapcsán.

Ne feledje, hogy az adott hotelnek jogában áll indoklás nélkül elutasítani a transzferszolgáltatást, illetve extra díjat felszámítani arra.

Repülőtéri busz

A nagyobb nemzetközi repülőtereken gyakoriak az ingyenes buszjáratok (transzferbusz), amely az utasokat a repülőtérről a terminál közelében található hotelekbe szállítja. Ez a szolgáltatás elérhető - többek között - a JFK repülőtéren, New York-ban. Az ingyenes transzferbuszokkal kapcsolatos tájékoztatókat a repülőtér weboldalán, illetve az ott található információs pontokon érheti el.

A repülőtér és a városközpont közötti közlekedés vonatkozásában a repülőterekkel kapcsolatos weboldalunkon tájékozódhat, ahol az összes lengyel, valamint a világ repülőtereinek többségét ismertetjük.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Tartalmazza ez a cikk az Ön által keresett információkat? Igen | Nem
Véleményem szerint ez az írás:
Köszönjük a véleményét!